8 причини да се преместите в Литъл Рок, Арканзас

Съдържание:

8 причини да се преместите в Литъл Рок, Арканзас
8 причини да се преместите в Литъл Рок, Арканзас
Anonim

Отдихът, културата и общността дават предимство на Литъл Рок

Little Rock AR
Little Rock AR

Ако търсите роден град с невероятни природни гледки, изобилие от целогодишен отдих и страхотен жилищен фонд, Литъл Рок е доста непобедим вариант. Добавете страхотна комбинация от културни атракции, оживена кулинарна сцена и много забавления на живо и Little Rock се превръща в идеалния център за семейства, млади професионалисти и пенсионери. Ето нашите осем основни причини, поради които трябва да помислите за преместване в Литъл Рок.

1. Pinnacle Mountain State Park

Този парк с площ от 2 300 квадратни фута точно извън града е най-добрата площадка както за ентусиасти на открито, така и за обикновени любители на природата. С множество пешеходни и велосипедни пътеки, истинската печалба на Pinnacle Mountain State Park е на върха на Pinnacle Mountain, който се издига на повече от 1000 фута над долината на река Арканзас.

2. Heifer Village

Little Rock е домът на световната централа на Heifer International, организация за подпомагане, която се разгръща в общности по целия свят. Heifer Village предлага серия от интерактивни експонати, които помагат на посетителите да разберат реалностите на бедността, глада и екологичните проблеми по целия свят. Дори по-добре, посетителите си тръгват с идеи как могат да участват в решаването на тези проблеми.

3. River Market District

Всеки град има нужда от сърце, от това място, където всички се събират за страхотна храна, музика на живо или малко пазаруване. В Литъл Рок районът River Market предлага всичко това и повече, включително фермерски пазар, занаятчийски бутици, амфитеатър и страхотен парк, разположен на брега на река Арканзас. Без значение кой ден посещавате, това винаги е типично изживяване в Литъл Рок.

4. Dickey-Stephens Ballpark

Да вземете хот-дог и бира и да се насладите на любимото забавление на Америка е идеалният начин да прекарате една хубава вечер в Литъл Рок. Благодарение на Arkansas Travelers, бейзболен отбор на AA, местните жители могат да участват в игри през цялата пролет и лято в Dickey-Stephens Park, луксозно съоръжение с удобни седалки, просторни зали и умение да превръщат бейзболните игри в незабравими семейни спомени.

5. Арканзас Арт Център

Ван Гог, О’Кийф и Ребранд имат дом в Арканзаския арт център на Литъл Рок, популярния интерактивен музей в града. Арт центърът разполага с постоянно променяща се колекция, училище по изкуства, детски музей и скитащ арт мобил. Интересното е, че музейният магазин за подаръци продава произведения на изкуството, създадени от местни художници.

6. Hillcrest Neighborhood

Ако предпочитате чара на по-старите домове пред новото строителство, Hillcrest е вашият квартал. Дори и да не живеете в Хилкрест, кварталът е истинско удоволствие за посещение и разходка. Гъмжащ от сладки вили и бунгала, този район от началото на века е насърчил сплотена общност през годините с много проходими улици, обградени с дървета, ресторанти и магазини.

7. Big Dam Bridge

За голяма радост на своите жители, обичащи открито, Литъл Рок е дом на най-дългия пешеходен и велосипеден мост в страната, използван само за тази цел. Мостът Big Dam отговаря на името си, обхващайки 4226 линейни фута над река Арканзас.

8. Малък рок филмов фестивал

С десетки международни и местни филми на парада, филмовият фестивал в Литъл Рок е едно от все по-високо уважаваните събития в страната от този вид. LRFF беше основан от двама режисьори, номинирани за Еми, и се превърна в петдневен фестивал, показващ десетки филми и организиращ семинари и партита.

Това са нашите причини да се преместим в Литъл Рок. Какви са вашите причини? Кажете ни в коментарите по-долу.

Популярна тема