Най-добрите места за хранене с изглед в Бостън

Съдържание:

Най-добрите места за хранене с изглед в Бостън
Най-добрите места за хранене с изглед в Бостън
Anonim

Трудно е да се каже кое е по-добро в тези ресторанти в Бостън, гледката или храната.

Младите водят промяната в Бостън, Масачузетс
Младите водят промяната в Бостън, Масачузетс

Сред богатата си история и много отличия, Бостън, Масачузетс, е известен със страхотните си ресторанти. Тук можете да намерите всичко от ирландски пъбове до италианска кухня до ястия с морски дарове, състоящи се от местен улов. Но само няколко ресторанта в Bean Town предлагат невероятна гледка към неща като пристанището, силуета и Пътеката на свободата.

По-долу сме съставили списък с пет от най-добрите места за вечеря с гледка в Бостън, които са обичани както от местните, така и от посетителите.

1. Горната част на главината

Празнувайки своята 50-та годишнина през 2015 г., Top of the Hub е световно известен със своите звездни 360-градусови гледки към града от върха на Prudential Center в центъра на Бостън. Ресторантът, разположен на 52 етажа над Back Bay, предлага награден баланс от ястия от Нова Англия, смесени със съвременна кухня, повлияна от готварските стилове на Азия и Калифорния. С изглед от всяко място към обекти като столичния район, река Чарлз и пристанището на Бостън, The Top е отворен за късна закуска, обяд, коктейли и вечеря и предлага ежедневен джаз на живо. Обсерваторията Skywalk е в съседство.

2. Ristorante Limoncello

Този ресторант в сърцето на историческия район North End на Бостън е популярен сред местните жители и посетителите, които следват Пътеката на свободата, маршрут от 2,5 мили, който разказва историята на Американската революция. Няколко врати надолу от къщата на Paul Revere от 1680 г. на Северния площад, Ristorante Limoncello предлага изглед към този исторически район и сервира луксозни италиански ястия. Маурицио Бадолато откри бизнеса с печалбите си от билет за незабавна лотария на стойност $1 милион.

„Хората обичат историята на нашия квартал,“казва Сюзън Лопес, ръководител в Ristorante Limoncello.

3. Лаещият рак

Разположен на историческия канал Форт Пойнт в Бостън на входа към пристанищния район, The Barking Crab е едно от малкото градски заведения за хранене, разположени на брега на водата. Той отваря врати през 1994 г. като летен ресторант на открито и скоро се разраства в обичан целогодишен ресторант с печка на дърва за уютни зимни нощи и места на открито за по-топлите месеци. Лаещият рак прилича на крайбрежна колиба за миди и предлага непринудена атмосфера, пресни морски дарове, яхтено пристанище за лесен достъп с лодка и, разбира се, страхотна гледка към пристанището.

4. Meritage The Restaurant and Rowes Wharf Sea Grille

Тези два ресторанта се намират в луксозния хотел Boston Harbour и всеки се отличава със собствен стил, известен готвач и фантастична гледка към пристанището. Rowes Wharf Sea Grille предлага ястия, сервирани в непринудена атмосфера, и следобеден чай. Meritage, който спечели много награди и претърпя реновации в началото на 2015 г., е известен със своите вариации на американски ястия, съчетани с изискани вина. Нощният силует и мигащите светлини през пристанището са акцентите на вечерите в двата ресторанта.

5. Faneuil Hall

Тази огромна историческа сграда е зала за срещи и пазар от 1742 г. Днес, сред всички магазини, вечерящите във Faneuil Hall могат да избират от десетки ресторанти, кафенета и международни доставчици – всичко от популярния Forbes Bakeshop и Maggie's Sweets до Irish Pub на Ned Devine – докато се удивлявате на архитектурата на ротондата и се взирате в една от най-старите сгради в нацията.

Популярна тема