Отдих на открито в Меридиан, MS

Съдържание:

Отдих на открито в Меридиан, MS
Отдих на открито в Меридиан, MS
Anonim

Лесно е да намерите забавни и здравословни възможности на открито

Североизточен парк в Меридиан, MS
Североизточен парк в Меридиан, MS

Насрочете дата за игра в Меридиан, където възможностите за отдих включват езера, паркове, голф, тенис и комплекс за софтбол.

Забавление по водата

Okatibbee Lake, с размери 3800 акра и разположено на 10 мили северозападно от Меридиан, има седем парка заедно със зони за къмпинг и риболов, яхтено пристанище, водна пързалка и плажове за плуване. Bonita Lakes е парк от 3300 акра, разположен върху три езера, с дейности като конна езда, природни пътеки, пешеходна пътека, пътеки за планинско колоездене, риболов и разходка с лодка. Езерото Dalewood Shores е в подразделение и включва главно езеро от 1800 акра и 10 по-малки езера, вариращи от 2 до 75 акра.

Страхотни паркове

Highland Park разполага с плувен басейн, езерце с патици, тенис кортове, баскетболни игрища, спортни игрища, детска площадка и четири заслона, както и мемориален музей на Джими Роджърс, антична въртележка Dentzel и център за занаяти Kendallwood. Velma Young Park е оборудван с детска площадка, бейзболни игрища, баскетболни игрища, плувен басейн, детски басейн, читалище и заслони за пикник, докато Northeast Park обслужва спортните ентусиасти с осветени игрища за софтбол и футбол, осветени тенис кортове, асфалтова алея и писта за бягане и 10 000 квадратни фута площадка Planet Playground.

Clarkco State Park, украсен с бели пясъци и високи дъбове, е точно на юг от Меридиан и включва туризъм, къмпинг, колиби под наем и водни спортове. Dunn’s Falls е воден парк, разположен по поречието на Chunky River, включващ плуване, туризъм, барбекю и 65-футов водопад.

Бейзбол и футбол

Комплексът за софтбол Sammie Davidson в близост до Meridian Community College е домакин на турнири на четирите си осветени игрища и също така разполага с тенис кортове, пътека за разходки/джогинг и детска площадка. Sykes Park, домът на бейзболния отбор Meridian Wildcats, има три полета и клетки за вата, докато Phil Hardin Park предлага на бейзболистите четири осветени оградени полета и се използва за мачове от голямата и второстепенната лига за момчета. Meridian Jaycee Soccer Complex и Northeast Park Soccer/Softball Complex са домакини на младежки футболни лиги.

Тенис, всички?

Тенис ентусиастите имат няколко места в общността за сервиране и волейбол, включително Meridian Community College, Northeast Park, Northwood Country Club и Sammie Davidson Complex.

Остани и играй

Голфърите могат да се насладят на четирите игрища в района. Частните игрища са Briarwood Country Club и Northwood Country Club, докато Lakeview Golf Course и Ponta Creek Golf Club са отворени за обществеността.

Спортове по стрелба

Binachi Shooting Sports е достъпен за публична и корпоративна употреба и включва спортно игрище с 12 стойки на глини с възможности за стрелба за всички нива на умения. Залесеният имот също е настроен за стрелба по скит, капан, пет стойка и стрелба с лък. Modern Outfitters е специализиран във всички неща, свързани с производството на огнестрелни оръжия, включително съоръжения за стрелба на закрито, оръжейно оборудване и обучения.

Популярна тема