Freed-Hardeman съживява ренесансовия център на Диксън

Съдържание:

Freed-Hardeman съживява ренесансовия център на Диксън
Freed-Hardeman съживява ренесансовия център на Диксън
Anonim

Поглъщането на Dickson's Renaissance Center от Freed-Hardeman ревитализира, преназначава съоръжението

Университет Фрийд-Хардеман-Диксън
Университет Фрийд-Хардеман-Диксън

Уникалните културни предложения на Renaissance Center в Диксън отдавна са го превърнали в обществен център на дейност. Сега, когато университетът Фрийд-Хардеман пое собствеността върху сградата и територията, тя ще бъде и образователен магнит за района.

Прехвърлянето между фондация Джаксън, която създаде центъра за 25 милиона долара през 1999 г., и университета се състоя в края на 2013 г. и изисква Freed-Hardeman да предлага четиригодишни бакалавърски програми и магистърски степени на място – първи за Диксън. В същото време университетът ще продължи успешната дейност на Renaissance Center в обществото, като организира класове, срещи и представления от всякакъв вид.

Засилване на фокуса върху образованието

Опората към превръщането в образователна институция на пълен работен ден само затвърждава това, което Renaissance Center вече прави толкова добре. Той съдържа 110 000 квадратни фута класни стаи, конферентни зали, филмови и продуцентски студия и театрално пространство, включително CyberSphere Digital Theatre, и вече приема стотици студенти като част от сателитни програми, предлагани от Nashville State Community College. Freed-Hardeman подобрява това, като предлага пълни четиригодишни програми за обучение.

„Разглеждаме нашите зрели програми в Хендерсън, където университетът е на повече от 100 години, за да видим какво можем да възпроизведем“, казва Ред МакКаскил, директор на университета Фрид-Хардеман-Диксън в центъра на Възраждането. „Бихме искали да имаме всичко тук, но трябва да сме реалисти и да започнем бавно. Въпреки това, от есента на 2014 г. до есента на 2015 г. ние удвояваме нашите програми.“

Разнообразие от образователни програми

Добавените предмети включват психология, социална работа, наказателно правосъдие и поведенчески науки. В допълнение, университетът изгражда център за медицински сестри през следващите три или четири години по пътя си към пълна програма за медицински сестри. Това включва лаборатории по химия и биология, както и стая за симулация на медицински сестри, казва Маккаскил.

„Също така се фокусираме върху нашата дипломна работа, както тук на място, така и върху програмите, които имаме онлайн“, казва той. „Очакваме някои докторски класове тук за нашата образователна програма, така че наистина има много на масата.“

В допълнение към изграждането на нови и съществуващи програми, съществува и предизвикателството да се поддържат предложенията на общността на Renaissance Center, добавя той.

„Тук има много повече кътчета и кътчета, отколкото предполагахме, и това е просто страхотна среда“, казва Маккаскил. „Всичко наистина започва чудесно.“

Посвещението на университета към това, което Renaissance Center е бил, беше музика за ушите на LeAnn Polk. Като директор на събитията от 1999 г. насам, Полк казва, че сега е по-заета от всякога.

„Freed-Hardeman беше чудесен да признае каква е нашата мисия и те направиха големи крачки, за да гарантират, че всички тези дейности на общността продължават“, казва Полк. „Те не само взеха Renaissance Center като подарък, те се увериха, че ще направят всичко възможно, за да продължат неговата мисия.“

Популярна тема