Nashville, TN Neighborhood Guide

Съдържание:

Nashville, TN Neighborhood Guide
Nashville, TN Neighborhood Guide
Anonim

Нашвил, Тенеси има много квартали из града за всички възрастови групи, включително Грийн Хилс, Център, Източен Нешвил и др.

The Braxton Condominiums в Нешвил, Тенеси
The Braxton Condominiums в Нешвил, Тенеси

Най-добрите квартали в Нешвил предлагат комфортни условия на живот, задължителни удобства и лесен достъп до зони за забавление. Недвижимите имоти в Нашвил варират от реставрирани с любов исторически домове в близост до центъра на града до чисто нови многоетажни апартаменти до хълмиста земеделска земя и разнообразие от възможности за нови домове.

Непрекъснато се добавят нови домове в района на Нешвил, с къщи с три и четири спални в планирани общности и предградия, привличащи много млади семейства. Налице е и нарастващо количество градски живот, включително студиа, апартаменти с една спалня и елегантни мезонети с изглед към река Къмбърланд.

Ето малко информация за различни отделни общности и квартали в Метро Нешвил, който обхваща целия окръг Дейвидсън.

Център Нашвил

През последните години жилищата в центъра се увеличават. Зоната за хранене и развлечения в центъра на района на Нешвил от 16 блока е магнит за градските професионалисти, които желаят удобството да живеят и работят в един и същи квартал. Забележителните проекти включват кооперацията с 305 жилища Viridian по коридора на Church Street и Cumberland on Church, 23-етажна луксозна сграда с елегантни линии и модерна фасада. По цялото Второ авеню има тавански апартаменти, разположени над магазини и клубове.

The Gulch

По-рано запусната, необичайна част от града по протежение на 11-то авеню на юг и 12-то авеню на юг, Gulch сега е най-модерният район на Нешвил. Нововъзникваща гореща точка за шикозни, изискани ресторанти и магазини, The Gulch също е сертифициран като екологично чист квартал. Жилищните опции включват ICON‚ Terazzo и Velocity, всички луксозни проекти за градски апартаменти.

Germantown

Germantown, район от 18 квадратни блока с прекрасна гледка към центъра, беше мястото на първото жилищно подразделение на Нешвил, със сгради, построени още през 1830-те години. Районът някога е бил пренебрегван, но притокът на креативни нови жители отново го превърна в разнообразен и оживен градски квартал. Някои проекти трансформират стари фабрични сгради в нови мансарди за художници и други, които обичат да оформят собственото си пространство. Сред най-забележителните са Lofts at Werthan Mills‚ голяма бивша фабрика за чанти в квартал Germantown, която се реновира на етапи.

Източен Нешвил

Точно срещу Cumberland от Germantown и центъра, East Nashville е разнообразна и нарастваща общност от артисти, независими музиканти и тези, които търсят творческа атмосфера в своя квартал. Дом на няколко исторически квартала и обединен от търговския район Five Points, Източен Нешвил е разпръснал своите магазини сред стари викториански, занаятчийски сгради и бунгала по озеленени улици. От многобройните си антикварни и ретро магазини до множество художествени галерии, магазините на дребно в Източен Нешвил са сред най-уникалните в града.

12Юг

На юг от центъра на Нешвил, квартал 12South между авенюта Linden и Kirkwood‚ северно от булевард Woodmont винаги кипи от активност. Районът е дом на смесица от семейства, модерни необвързани и студенти в близкия университет Белмонт и включва повече от 50 процъфтяващи бизнеса, от реколта и местни дрехи до пица до гурме сладкиши.

Green Hills

Тази общност е известна със своите луксозни домове и начин на живот, с добри училища, които включват частната Harpeth Hall за момичета. Green Hills е дом на множество модерни магазини, а The Mall at Green Hills е една от най-посещаваните дестинации за търговия на дребно в целия Нешвил.

Антиохия

Antioch се намира в югоизточната част на Metro Nashville и има жилища, които са достъпни, което прави Antioch популярен сред купувачите за първи път, както и сред младите семейства с деца. През последните години бяха открити редица частни училища, свързани с църквата.

Белвю

Bellevue, разположен в западната част на Metro Nashville, е семейна общност с много дейности на открито за деца и е дом на три държавни училища и едно частно. От 2000 г. насам Bellevue наблюдава скок в нарастването на населението, особено във вече установените райони по булевард Old Hickory и магистрала 70 South.

Donelson/Hermitage

Тези две общности на изток от града са особено популярни, защото са близо до езерото J. Percy Priest. Общностите имат лесен достъп до международното летище Нашвил, а най-известната им забележителност е Ермитажът, който някога е бил дом на президента Андрю Джаксън. Районът Донелсън/Ермитаж също така разполага с обекти като Grand Ole Opry, аквапарк Nashville Shores, мол Opry Mills и три голф игрища.

Медисън/Гудлетсвил

Медисън и Гудлетсвил са разположени в северната част на Нешвил и няколко добри оферти за изискани жилища се предлагат в наши дни при настоящата икономика. Общността има силна данъчна основа благодарение до голяма степен на RiverGate Mall, а Гудлетсвил също е дом на корпоративния щаб на Dollar General.

Западен Нешвил

West Nashville обхваща много по-малки квартали. Richland и Sylvan Park – популярни квартали, пълни с исторически домове – са на минути от центъра. По-нататък на запад установените квартали като West Meade разполагат със значителни жилища, вариращи от следвоенния период до ново строителство. Тревните площи и зрелите дървета създават приятен тон в тези райони. Величествените имения в Belle Meade напомнят за друга епоха.

College Neighborhoods

Има също така еклектични и завладяващи квартали около многото колежи и университети в района: Hillsboro Village близо до Vanderbilt‚ квартал Jefferson Street близо до Fisk University и Meharry Medical College‚ и домове около Belmont и Middle Tennessee State University. истинска смесица от епохи, домашни стилове, култури и идеи.

Популярна тема