Нешвил, Тенеси Топ работодатели

Съдържание:

Нешвил, Тенеси Топ работодатели
Нешвил, Тенеси Топ работодатели
Anonim

Здравеопазването, търговията на дребно, производството са добре представени

Списък на най-добрите работодатели в Нешвил, Тенеси
Списък на най-добрите работодатели в Нешвил, Тенеси

Горещият пазар на труда в Нешвил продължава да привлича нови жители, които идват да работят за някои от най-иновативните и успешни компании в нацията. Районът на Нашвил има работна сила от повече от 890 000 души. Ето един поглед към най-добрите частни работодатели в района на Нешвил:

Университет и медицински център Вандербилт

Повече от 23 000 служители работят за университета Вандербилт и неговия медицински център, като около 75 процента са заети в медицинския център. Университетът има записани 12 000 студенти, докато медицинският център в кампуса разполага с единствения травматологичен център от ниво I в Средния Тенеси.

Nissan Северна Америка

С централен офис във Франклин в 10-етажна сграда с площ от 460 000 квадратни фута, Nissan North America прехвърли операциите си в САЩ от Калифорния в Тенеси през 2005 г. Днес има около 1500 служители в Франклин, които подкрепят повече от 8 000 работници на Nissan в близкия монтажен завод на компанията в Смирна.

HCA Holdings Inc

Базираната в Нашвил Hospital Corporation of America е най-големият доставчик на здравни услуги с печалба в света. HCA управлява 165 болници и 115 хирургични центъра в 20 щата и Англия, с обща работна сила от 204 000 души. Пет процента от всички болнични грижи в Америка се извършват в съоръжение на HCA.

Здраве на Свети Тома

Saint Thomas He alth е основана на вяра система за здравеопазване, ангажирана с предоставянето на духовно центрирана, холистична грижа. Неговите пет болници включват Saint Thomas West, Saint Thomas Midtown и Saint Thomas Hospital for Spinal Surgery в Нешвил; Свети Томас Ръдърфорд в Мърфрийзборо; и Свети Томас Хикман в Сентървил.

Randstad Staffing

Клонът на Randstad Staffing в Нешвил разполага с експерти във възможностите за работа, налични в региона на Нешвил, и целта им е да запълнят свободните работни позиции с подходящите временни или постоянни кандидати. Представители на компанията казват, че създаването на страхотни съвпадения е превърнало Randstad в световен лидер в набирането на персонал.

Shoney’s Inc

Частната верига ресторанти притежава 220 Shoney’s в 17 щата предимно в Югоизточния, Средния Запад и Средноатлантическия регион. Франчайзът е кръстен на Алекс Шонбаум, собственик на оригиналната верига ресторанти Big Boy в Югоизточната част. Ресторантите на Shoney's са известни със закуска и вечеря на шведска маса, които можете да изядете.

Продукти за дома Electrolux

С централен офис в Спрингфийлд, Electrolux всъщност е основана в Швеция и остава мултинационален производител на уреди, които включват хладилници и прахосмукачки. Electrolux всяка година се нарежда на второ място в световен мащаб по брой продадени уреди (след Whirlpool), а известните марки, произведени от Electrolux, включват Eureka, Frigidaire, Kelvinator, Philco и Tappan.

Kroger Company

Поделението на Kroger Nashville разполага с 55 супермаркета в Среден Тенеси, в които работят повече от 10 000 души. По приходи Kroger сега е най-голямата верига супермаркети в Америка и вторият най-голям търговец на дребно след Walmart. През последните години портфолиото на компанията се разшири до супермаркети, универсални магазини и молове за бижута.

Общностни здравни системи

Базирана във Франклин, Community He alth Systems управлява мрежа от 205 болници в 29 щата, в които работят 135 000 медицински служители и 22 000 лекари. CHS е основана преди 30 години и няколко десетки индивидуални обществени болници и малки здравни системи се присъединиха към организацията през последното десетилетие.

Cracker Barrel Old Country Store & Restaurant

Cracker Barrel е базирана в Ливан верига от ресторанти и магазини за подаръци, които се отличават с тематика на южната страна. Компанията е основана през 1969 г. с меню, базирано на южняшка кухня, а декорът му прилича на старомодни смесени магазини. Има 640 ресторанта Cracker Barrel, работещи в 42 щата.

Популярна тема