Най-добрите ресторанти в Ноксвил, TN

Съдържание:

Най-добрите ресторанти в Ноксвил, TN
Най-добрите ресторанти в Ноксвил, TN
Anonim

Разнообразните заведения за хранене в Ноксвил подготвят пикантни любими

Речна лодка пътува по река Къмбърланд по време на залез в Ноксвил, Тенеси
Речна лодка пътува по река Къмбърланд по време на залез в Ноксвил, Тенеси

Като университетски град (Роки Топ) с научен и технологичен епицентър наблизо (Оук Ридж) и най-посещаваният национален парк на нацията точно нагоре по магистралата (Грейт Смоки Маунтинс), Ноксвил, Tenn., повече от печели своята репутация в града на дестинацията. И тъй като общността се разраства, нарастват и нейните кулинарни възможности, обхващащи различни стилове и специалитети. Любимите из града включват бургер Thunder Road в Litton’s, дълбока пица в Stefanos, Fat Elvis Burrito в Sunspot, панко пържено свинско в Nama Sushi Bar, бисквити в Tupelo Honey и пушено пиле в Dead End BBQ. В рамките на разрастващата се кулинарна сцена, ето пет от най-добрите като цяло ресторанти в Ноксвил.

1. Aubrey's

Като част от семейството на марката, което включва Stefanos, Sunspot, Drink и Barley’s, Aubrey’s сервира неизменно възхвалявани супи, салати и любими ястия на скара в осем места в района на Ноксвил. „Отворих много бизнес врати и сключих много сделки в Aubrey’s“, казва Стивън Фридландър, главен изпълнителен директор на A3 Creative Group. „Спокойната обстановка и изисканата храна създават чудесен бизнес обяд.“Редовният колега Брайън Кембъл предпочита сандвича Ragin’ Cajun, придружен от най-добрите пържени картофи в града. Сьомгата, казва той, е „толкова добра, колкото съм ял в ресторанти от по-висок клас, но на половин цена.“

2. Barley’s Taproom & Pizzeria

Сгушен в занаятчийския квартал на Ноксвил в Стария град, Barley’s е специализиран в пица, паста и бургери, но обширното му меню включва също риба и пиле на скара. Още по-широката селекция от бира беше избрана за най-добрата в Ноксвил през 2014 г. Местната Пени Брукс не може да се насити на пицата на Барли (цяла или на парче); тя предпочита италианска наденица, печени червени чушки, гъби, бананови чушки и халапеньо. „Това е любимата ми пица в Ноксвил“, казва тя. „А басейнът на горния етаж и вътрешният двор в топлите вечери са чудесни места за събиране с приятели.“

3. Calhoun’s On The River

Пушените с хикори ребра са с право известни в Calhoun’s на река Тенеси (и също толкова сочни на шестте други места). Но заведението на брега също предизвиква възторг от еднакво желаните елементи от менюто, вариращи от свински пържоли и пушено пиле до предястие за салати и спанак Мария – задължителна страна – заедно с известната оптимистична атмосфера на ресторанта. „Всичко в менюто е добро и обслужването винаги е страхотно“, казва Брукс. Опциите за десерт включват аплодирания бананов пудинг с макадамия и ядки на Calhoun.

4. Запас и варел

За гурме занаятчийски бургери е трудно да се сдобиеш с Stock & Barrel на Market Square в центъра на Ноксвил. Това непринудено заведение за хранене от фермата до масата е новодошло в града, но привлече достатъчно апетити, за да спечели награди за най-добър нов ресторант, най-добър хамбургер и най-добри пържени картофи през 2014 г. Говорейки за картофи, пълните с пармезан патешки конфи пържени картофи получават особено високи оценки от Брукс. А що се отнася до ликвидността, S&B е известен с дългия си списък от разновидности на бърбън и скоч (заедно с крафт бири, вино и коктейли).

5. Ye Olde Steakhouse

Основна храна в Източен Тенеси от 1968 г. насам, Ye Olde Steakhouse предлага морски дарове (пълнена писия, риба меч) и пиле. Естествено обаче, той е най-известен със сочните филета от филе и рибай пържолите. Цените са високи в този селски, семеен ресторант, но редовните посетители като Шарлийн Алисън нямат нищо против. „Все още имат най-добрите пържоли и печени картофи в града, разбира се“, казва тя. Тъй като се намира извън границите на града в сух окръг, Ye Olde сервира бира, но не и вино или алкохол; на гостите обаче е разрешено да носят собствени спиртни напитки.

Популярна тема