Dickson County Farms Open Retreats, центрове за събития за сватби и други

Съдържание:

Dickson County Farms Open Retreats, центрове за събития за сватби и други
Dickson County Farms Open Retreats, центрове за събития за сватби и други
Anonim

Земеделското наследство става модерно с фермерски сватби и събития

Диксън
Диксън

Брайън и Тоня Келър започват да отглеждат говеда в окръг Диксън през 1997 г. Но след 10 години на „едва стържене и суша през 2007 г. двойката осъзнава, че трябва да опита нещо друго, за да създаде приходи за семейството си ферма, казва Брайън Келър. След като присъстваха на конференция за агротуризъм през 2008 г., семейство Келър се прибраха у дома, продадоха всичките си добитък и се впуснаха с главата напред в агротуризма, отваряйки фермата си за обществеността като тиквеник и царевичен лабиринт, както и място за организирани лагери и фермерски сватби.

„Оттогава имаме нарастваща печалба всяка година, казва Келер. „Не само това, това е нещо, което можем да направим, за да върнем на общността, като създадем подходящи за семейството дейности, които образоват обществеността относно живота във фермата, както и позволяват на семействата да създадат трайни спомени с децата си.“

С богатото си земеделско наследство и идилична пасторална обстановка, окръг Диксън е идеално място за автентични събития във фермата. И редица местни ферми се включват в действието и предоставят на местните и посетителите уникални преживявания, базирани на фермите.

„Причината този бизнес да работи толкова добре е, че създава алтернатива на типичното събиране в корпоративна или църковна обстановка, за хората да се отпуснат, да се забавляват, да направят няколко невероятни снимки, за да ги уловят спомени и популяризира нашето селско наследство, казва Келер. „Харесва ми факта, че помага на фермерите да се задържат във фермите си, тъй като големият бизнес поема толкова много от индустрията за отглеждане на култури и говедовъдство и малкият фермер не може да се конкурира. Предлага му алтернатива за генериране на приходи във фермата по креативни и забавни начини.“

Събития във фермата

Земеделското наследство отдавна е важна част от начина на живот на окръг Диксън. Например, местни събития като обиколката на фермата на окръг Диксън и шоуто на фермата на Диксън, дома и градината винаги привличат тълпа и всяка година търговската камара на окръг Диксън връчва наградата Ферма за наследство на годината.

Но с повече собственици на земя, които предоставят земята и съоръженията си на обществено разположение, фермите стават още по-голяма част от ежедневието и специалните дейности. Например фермата на Keller, Keller’s Corny Country, е била домакин на училищни екскурзии, сватби и корпоративни събития, които включват кетъринг и развлечения, за до 1000 служители и техните семейства. През януари 2013 г. фермата беше домакин на автобусна обиколка на Асоциацията за селски туризъм в Тенеси, включително храна с кетъринг в хамбара.

Наблизо Cactus Creek Barn може да се наеме за различни събития, включително сватби, приеми, частни партита, концерти и обиколки на текстописци, казва собственикът Кони Ърбах.

„Имахме първата си сватба на 27 септември 2014 г., казва тя. „Оттогава имахме още две сватби, прием и рожден ден. Имаме още две сватби този месец и имаме резервации за следващата година и със запитвания за 2016 г.”

Ферми за посещение

Окръг Диксън е дом на повече от две дузини вековни ферми, действащи ферми, които са били собственост на едно семейство от поне 100 години. Някои от тези ферми вече са отворени за обществеността, като фермата Miller Century в Шарлот, която е домакин на сватби, обиколки, фотосесии, семейни събирания и образователни събития.

Други местни ферми, отворени за обществеността, включват Cajun Lake Lodge в Бърнс, която е домакин на сватби, партита и уединения, както и Keller's Corny Country и Cactus Creek Barn, и двете в Диксън.

„Окръг Диксън е идеално позициониран да служи като добре дошло бягство от бързия темп на града, казва Урбах. „[Това е] място, където хората могат да се свържат с природата, да научат за земеделието и да купуват продукти и месо директно от фермера.“

Окръг Диксън е идеално позициониран да служи като добре дошло бягство от бързия темп на града.

Популярна тема