Опции за здравеопазване от световна класа отделят Нашвил, TN

Съдържание:

Опции за здравеопазване от световна класа отделят Нашвил, TN
Опции за здравеопазване от световна класа отделят Нашвил, TN
Anonim

Жителите и посетителите на района на Нашвил се възползват от някои от най-добрите национални болници, хирургични центрове и клиники – основани от Медицинския център на университета Вандербилт, мрежата HCA TriStar и Saint Thomas He alth – както и набор от режещи -модерни изследвания, технологии и услуги, които тези институции са пионери в нашия регион.

Нешвил, Тенеси
Нешвил, Тенеси

Тъй като районът на Нешвил се превърна в дестинация както за нови жители, така и за посетители, той също се разрасна, за да въплъти най-доброто в здравните услуги. От местни до новодошли, хората, които наричат Music City дом, се възползват от достъп до някои от най-добрите национални болници, хирургични центрове и клиники – базирани от Медицински център на университета Вандербилт, HCA TriStar и Saint Thomas He alth – заедно с авангардни изследвания, технологии и услуги, които тези институции са пионери в региона. Тези три основни доставчици на грижи продължават да разширяват своите съоръжения и услуги, като същевременно постоянно печелят най-високи оценки за удовлетвореност на пациентите, безопасност, качество на грижите и други ключови мерки.

Авангардни педиатрични, специализирани грижи

Национално известният медицински център на университета Вандербилт (VUMC) наскоро представи нов пакет за лечение на инсулт с най-съвременни технологии и стартира разширение на четири етажа за стационар на Monroe Carell Jr.. Детска болница, която ще увеличи капацитета си до над 300 легла. Разширяването е по график, като работата се очаква да започне през 2015 г. и да бъде завършена до 2017 г., казва Джон Хаузър, помощник вицеканцлер за новините и комуникациите на медицинския център. Проектът ще добави 160 000 квадратни фута към съществуващата структура на болницата при приблизителна стойност на строителството от $100 милиона.

“Първият етаж, който ще бъде зает в новото пространство, ще бъде стационарно отделение за критични грижи за недоносени бебета и деца, които се нуждаят от други високоспециализирани услуги, които само Детската болница може да предостави, като трансплантация на органи и неврохирургия,” казва Хаузър.

Наред с други отличия, VUMC прилага най-новите постижения в минимално инвазивните хирургични процедури, образната диагностика и медицинските устройства. Също толкова важно е, че медицинският център е водещ в биомедицинските изследвания, напредвайки в лечението на състояния, вариращи от чернодробно заболяване до рак. Подобно на своите кохорти в региона, VUMC също оценява стойността на сътрудничеството, споделянето на опит и ресурси с други доставчици на здравни услуги в Среден Тенеси чрез стратегически партньорства.

Водеща мрежа за невронауки

HCA TriStar He alth има богата история в Нашвил като част от първата болнична корпорация, създавана някога през 1968 г. Днес TriStar е най-големият и най-цялостен доставчик на здравни грижи в региона с 15 заведения и 11 спешни отделения и повече от 2000 лицензирани легла в Среден Тенеси и Южен Кентъки. Около 2 000 лекари и 7 600 служители използват водеща технология и новаторски медицински процедури за лечение на повече от 400 000 пациенти и 356 000 посетители в спешното отделение годишно.

TriStar управлява най-голямата невронаучна мрежа в района – с 10 основни центъра за инсулт и първия всеобхватен център за инсулт в Тенеси – и най-голямата мрежа за телеинсулт и теленеврология с местоположения в Тенеси, Джорджия и Кентъки. Мрежата включва също 12 акредитирани центъра за болка в гърдите и три центъра за кардиохирургия.

Последните попълнения в TriStar включват клиника Kids Express, която предоставя амбулаторни педиатрични услуги в Детската болница в Centennial, модернизирано невро-интензивно отделение и център за травми в местоположението му в Skyline, ново спешно отделение в Портланд, стационарен рехабилитационен център с хирургически легла в неговото съоръжение Summit и нов медицински център, предлагащ амбулаторни услуги за образна диагностика в планината Джулиет.

Министерство на изцелението

Вкоренено в своята основана на вяра и благотворителна мисия, Saint Thomas He alth е семейство от болници, обединени от ангажимента „да осигурят духовно центрирани, холистични грижи, които поддържат и подобряват здравето“на общността. С екип от 1829 служители и 1072 свързани лекари, мрежата включва Saint Thomas West, Saint Thomas Midtown и Saint Thomas Hospital for Spinal Surgery в Нешвил, заедно със Saint Thomas Rutherford в Murfreesboro и Saint Thomas Hickman в Centerville.

Неговият център е болница Saint Thomas Midtown, най-голямата обществена болница с нестопанска цел в Средния Тенеси с 683 лицензирани легла за спешни и рехабилитационни грижи в кампус от 38 акра. Saint Thomas He alth има средно 30 397 приема на година, с 47 146 спешни посещения и 195 183 амбулаторни посещения. Подобно на Vanderbilt и TriStar, Saint Thomas се разраства, инвестирайки 25 милиона долара за изграждане на център, посветен на процедурите за пълна смяна на стави. Сред другите далновидни начинания, Сейнт Томас наскоро отвори център за напреднало медицинско образование, за да предостави възможности за виртуално обучение на медицински специалисти, и участва в иновативно клинично изпитване за пациенти, нуждаещи се от смяна на аортна клапа.

Популярна тема