Нашвил, Тенеси Разширяващите се удобства добавят привлекателност за нови и по-млади жители

Съдържание:

Нашвил, Тенеси Разширяващите се удобства добавят привлекателност за нови и по-млади жители
Нашвил, Тенеси Разширяващите се удобства добавят привлекателност за нови и по-млади жители
Anonim

Фрагментът разглежда промените и разширенията в центъра на Нешвил, които го правят особено популярен за жителите на Gen X и Millennial, които се надяват да се установят или преместят в града.

Нешвил, Тенеси
Нешвил, Тенеси

Бумът на жилищното и търговско развитие на Нешвил прави Music City и неговите отдалечени райони основна дестинация за Millennials и Gen Xers, които искат да се преместят. “

Хората са се местили в град, където работата е била; сега хората се преместват там, където искат да живеят, и след това си намират работа“, казва Ралф Шулц, президент и главен изпълнителен директор на търговската камара на Нашвил.

„Все повече и повече хора виждат района на Нешвил като мястото, което искат да бъдат.“Показателите за качеството на живот, които определят града, продължават да се покачват, тъй като разнообразни квартали изпълват градското ядро, изникват нови места за развлечения и спорт, социалната сцена процъфтява и градът добавя към своето пешеходно зелено пространство.

„По-младите жители на Нешвил търсят новаторска култура и това ги тласка към предприемачески центрове – квартали като SoBro, Germantown, East Nashville, the Gulch и Sylvan Park,“казва Алекс Хюз, вицепрезидент по талантите привличане и задържане за Търговската камара на Нешвил. Хюз ръководи YP Nashville, инициатива на Камарата на района на Нашвил, която свързва и ангажира млади професионалисти в целия град. Работейки заедно с около 45 професионални групи в Среден Тенеси, програмата помага за развитието на нововъзникващи лидери, като им предоставя професионално развитие, филантропия, гражданско лидерство, работа в мрежа и възможности за менторство.

„Когато се преместих тук от Атланта за училище, избрах Нешвил заради комбинацията от градски живот и усещане за малък град“, казва Аманда Мацо, председател на YP Нешвил и основател на Mazzo Media. „Промени се доста, но креативността продължава да процъфтява, както и гостоприемството. Тук има истинско усещане за приемане и солидарност.“Работните места са основният двигател на младата демография в Нешвил, като технологичният сектор расте с 4,4 процента годишно и стабилен растеж в модерното производство, здравеопазването и креативната икономика.

След като работи в Ню Йорк като стажант, Кайл Джоунс, творчески директор на Fivestone Studios, върна таланта си у дома, избирайки да започне техническата си кариера в анимационното студио. „Върнах се, защото исках лично пространство; темпото на живот е по-спокойно“, казва Джоунс. „Хората обичат да работят заедно тук. През последните две години всички разширения, които видях, придадоха на Нешвил наистина добро настроение. Технологичният сектор се разраства, но ние не сме толкова големи, че е смазващо.”

Изобилие от развлечения

През последните няколко години възможностите за забавление се разшириха експоненциално в града. Популярни социални атракции включват Pinewood Social, място с индустриален шик, включващо бар, зала за боулинг и плувен басейн и създадено от предприемачите под 40 години Бенджамин и Макс Голдбърг; седмични танцови партита в The 5Spot; безплатни концерти като музикалния фестивал Live on the Green; месечен Art Crawl в центъра на града; и уникални фестивали, включително Фестивала на доматените изкуства в Източен Нешвил. Утвърдените атракции също привличат нови и по-млади клиенти със значително разширение.

Зоопаркът в Нешвил в Грасмиър планира разширяване на стойност 160 милиона долара, което ще добави хипопотами, видри, паякообразни маймуни и андски мечки към менажерията на зоопарка, както и африканско сафари изживяване с лодка и интерактивна изложба на пингвини. Окръжната музикална зала на славата наскоро удвои размера си, за да включва повече интерактивни експонати и място за представления, а историческата зала Ryman Auditorium започна разширяване на стойност 14 милиона долара, което ще добави ново кафене, място за събития и мултимедийна историческа обиколка. Заедно със своите атракции и събития, градът може да се похвали с градско ядро, което все повече се ориентира към възможностите за ходене. Изобилните зелени алеи за колоездене, туризъм и разходки правят града достъпен за нарастващия брой хора, които пътуват с велосипед до работа, а програмата за споделяне на велосипеди в Нешвил, B-Cycle, се разраства с повече от 25 станции в целия град.

Велоалеите в градските квартали насърчават по-здравословен, екологичен транспорт, докато фирми като Green Fleet осигуряват обиколки за разглеждане на забележителности с велосипед из града. Скоро ще започне строителството на нов пешеходен мост, свързващ SoBro и Gulch, а първата фаза на 11-акровия West Riverfront Park по поречието на река Cumberland ще дебютира през 2015 г. Паркът ще предлага повече от 1 миля зелени алеи за многократна употреба, парк за кучета, декоративни градини, поляна за събития от 1,5 акра и амфитеатър с 2 200 места, управляван от развлекателния гигант Live Nation.

Добър спорт

Спортните зали в града, които едновременно служат като арени за представления и концерти – включително LP Field, дом на Tennessee Titans от NFL, и Bridgestone Arena, дом на Nashville Predators от NHL – остават в пешеходен център, с пешеходен мост, пресичащ реката до LP Field. Скейтърите и хокеистите могат да тестват уменията си в новия Ford Ice Center на Predators, разположен в Global Mall at the Crossings – съоръжение, което едновременно служи като тренировъчен център за отбора и ледена пързалка за общността. Ново спортно място е стадионът за 38 милиона долара за бейзболния отбор от второстепенната лига Nashville Sounds. Отворен през април 2015 г., той предлага модерна клубна част с кулинарни и барове и зона за пикник край полето.

„Това е различно изживяване от стария стадион“, казва Франк Уорд, собственик на Nashville Sounds. „Това ще подобри развитието на Germantown и ще привлече посетители от Music City Center и други места. Хонки-тонките в центъра са страхотни, но далеч не са единственото ни забавление.“Прочетете за музиката, храната и модата в Нешвил.

Популярна тема