Най-добрите места за хранене във Франклин, Тенеси

Съдържание:

Най-добрите места за хранене във Франклин, Тенеси
Най-добрите места за хранене във Франклин, Тенеси
Anonim

Ресторантите във Франклин варират от барбекю до най-високия бар.

Франклин TN ресторанти
Франклин TN ресторанти

Заведенията за хранене в окръг Уилямсън продължават да растат. Нови ресторанти и пивоварни предлагат изкусителни лакомства за най-взискателните вкусови пъпки, докато дългогодишните жители все още са лоялни към любимите заведения за хранене, които сервират изпитани рецепти с гостоприемство и чаша разговор. Ето пример за това, в което можете да забие зъбите си.

Американска класика

Франклинитите отдавна седят в Dotson’s на главната улица за солидна южняшка кухня, закуска, обяд и вечеря. Известен със своите бисквити, Dotson’s си е спечелил репутация и на фино пържено пиле. Uncle Bud’s Catfish Shack, с местоположения в Ноленсвил и Франклин, е друг любим от дълго време, предлагащ специалитети от сом, отгледан във ферми, и други случайни ястия.

Местната собственост на Franklin Chop House ги събира след църква в неделя за късна закуска и през цялата седмица за обяд и вечеря. The Chop House сервира класическа американска комфортна храна, сандвичи, салати и много повече на своето място Murfreesboro Road. А Stoveworks е очарователна дестинация за дамите, които обядват, и всички, които жадуват за специалитети като кремаво пиле върху царевичен хляб. Името? Stoveworks е във фабриката във Франклин, където някога са се произвеждали печки.

Международен аромат

Ако ви харесва нещо малко по-пикантно, опитайте Porta Via Italian Kitchen в Cool Springs за паста, северноиталиански и средиземноморски предястия и пица, приготвена по автентичен неаполитански начин. Sal’s Family Pizza на площад Независимост във Франклин се управлява от цялото семейство Сервидио – Рон, съпругата Таня и четирите им деца. Тяхното предизвикателство Godfather Pizza Challenge включва пай от 11 килограма, който трябва да свършите за час. Наистина ли. Sal’s Pizza & Restaurant (няма роднинска връзка) на Ward Circle в Brentwood изкушава с лакомства като пържени калмари и патладжан пармезан, на които да се насладите там или да ги изнесете.

За вкусни ястия от южната част на границата посетете мексиканския ресторант Nacho’s в Centre Point Place в Cool Springs.

Барбекю

Барбекюто е в изобилие в окръга. Martin’s Bar-B-Que Joint в Ноленсвил привлече националното внимание с метода си за готвене на цели свине. Corky's Bar-B-Q в Брентууд е популярен преден пост на легендарния Corky's в Мемфис, известен със своята плоча с колбаси и сирене и особено с ребрата си. И като говорим за ребърца, Famous Dave’s в Cool Springs ги сервира в стил Сейнт Луис, натрити на сухо и гарнирани с награден сос.

Вдигане на летвата

Изобилие от възлияния се предлага в Old Chicago Pasta и Taproom в Cool Springs, където огромно меню се допълва от 110 разновидности на бира и бирени полети. Granite City Food & Brewery предлага пет бири, приготвени на място, включително Broad Axe Stout и Duke of Wellington Pale Ale, както и пълно меню от добри неща за ядене. А класическото меню на Jonathan’s Grille от бургери, салати, пържоли, пиле и морски дарове подкрепя твърдението, че това „не е обикновената спортна скара.“

Вижте още страхотни възможности за храна във Франклин, TN.

Популярна тема