Martha Washington Inn & Спа в Абингдън, Вирджиния

Martha Washington Inn & Спа в Абингдън, Вирджиния
Martha Washington Inn & Спа в Абингдън, Вирджиния
Anonim

The Martha Washington Inn, построен през 1832 г. като частна резиденция, предлага исторически и изящни помещения за настаняване в Абингдън, Вирджиния.

Martha Washington Hotel and Spa в Абингдън, Вирджиния
Martha Washington Hotel and Spa в Абингдън, Вирджиния

Първата дама Марта Вашингтон беше известна със способността си да кара гостите да се чувстват добре дошли, а непознатите да се чувстват спокойни. Така че изглежда подходящо елегантният хотел, носещ нейното име, да е известен със същите качества.

Martha Washington Inn & Spa е построена през 1832 г. като частна резиденция, след което по-късно служи като завършващо училище за млади дами, болница от Гражданската война и женски колеж, преди да отвори врати като хан през 1935 г.

Сградата претърпя реновация на стойност 8 милиона долара през 1984 г., за да запази и подобри оригиналния си блясък и архитектурни детайли.

„Историята е огромен аспект на хана, но също така е много приятелски настроен към днешния модерен пътешественик“, казва Кристофър Лоу, генерален мениджър на The Martha Washington Inn. „Имаме 62 стаи с безжичен интернет навсякъде, 14 броя фитнес оборудване, остъклен басейн със солена вода и спа център с пълен набор от услуги, който предлага множество процедури. Опитахме се да възприемем здраве и уелнес през цялото време. Дори нашата трапезария има органични храни, отгледани във ферми.“

Тъй като няма две абсолютно еднакви стаи в хана, „можете да останете тук 62 пъти, без да повторите престоя си“, добавя Лоу. „Това е страхотна сграда с толкова много история.“

Списъкът с гости на хотела включва Елинор Рузвелт, президента Хари Труман, лейди Бърд Джонсън, Джими Картър и Елизабет Тейлър. Всъщност много от гостите са били актьори, които са играли в Barter Theatre, разположен в съседство.

Има също 5‚700 квадратни фута място за срещи, отопляем плувен басейн и три ресторанта: непринудената кръчма Sisters, Martha’s Gourmet Market и Cabaret Club през уикенда.

Басейнът е затворен в сграда с подвижен покрив. Слънчева тераса край басейна осигурява идеалното място за тихо четене или топла релаксация на слънце.

„Ние надминахме всичко със структурата и фасадата“, казва Лоу. „Басейнът е изграден от тухли и стъкло, за да пасне на хана.“

Просторният спа център в Martha е с площ от 2300 квадратни фута и включва шест стаи за процедури, зала за тренировки и фитнес, както и съблекални за мъже и жени. Предлагат се процедури за жени, мъже и двойки, с опции като процедури за лице, масажи, обвивки на тялото, ноктопластика и коса.

Ръководителите на хана казват, че са се опитали да възприемат модерна инициатива за здраве и уелнес в цялото съоръжение и дори в основния им ресторант Dining Room в менюто има органични, отгледани във ферми храни.

Популярна тема