Търговска камара на окръг Кембъл

Съдържание:

Търговска камара на окръг Кембъл
Търговска камара на окръг Кембъл
Anonim
Търговската камара на окръг Кембъл в Джилет, Уайоминг
Търговската камара на окръг Кембъл в Джилет, Уайоминг

Джули Саймън казва, че й харесва да бъде адвокат на окръг Кембъл. Всъщност тя се радва да бъде защитник на цял Уайоминг.

Президентът на Търговската камара на окръг Кембъл всеки ден се заема със задачата си да насърчава местната търговия за 600-те членове на камарата. За да постигне това, Саймън прекарва голяма част от времето си от 2009 г. насам, специално застъпвайки бизнеса и индустрията не само за окръг Кембъл, но и за целия щат.

„Аз съм президент на Камарата на окръг Кембъл, но съм и настоящ президент на Партньорството на търговската камара на Уайоминг“, казва тя. „Една от функциите на Партньорството е да обменя идеи и информация между всички камари, да дава основа за действие по въпроси от държавно значение. Например, имаме законодатели, които ми казаха, че не чуват много от бизнеса, така че Камарата на Уайоминг прави каквото може, за да чува гласа на бизнеса често в щатската столица в Шайен."

Поддръжник на енергията

Саймън също участва в Комитета за нововъзникващи технологии към Търговската камара на САЩ, което й позволява да се застъпва за окръг Кембъл, когато възникнат енергийни проблеми.

„Нашият окръг е голям с въглища, петрол, газ и метан, така че ако законодателите някога предложат да наложат регулации за тези индустрии, веднага ще попитам защо правят подобно нещо“, казва тя. „Ще побързам да попитам законодателите дали е полезно и разумно да се поставят тежки тежести върху действителните компании, които подкрепят Уайоминг с огромни данъчни приходи.”

Лидерите на групата

На местно ниво Саймън е голям привърженик на Gillette Area Leadership Institute, който Камарата на окръг Кембъл е домакин повече от 20 години. Институтът приема 20 кандидати всяка година, които се срещат веднъж месечно в продължение на 10 последователни месеца, за да научат повече за общността и да изострят своите лидерски умения.

„Например, участниците ще прекарат един ден в управлението, един ден ще учат за здравеопазване, един ден в образование, след това качество на живот, социални услуги, селско стопанство, бизнес и така нататък,” Саймън казва. „Повече от 400 души в крайна сметка завършиха, включително и аз. Не бях ангажиран по никакъв начин с камарата, когато завърших Института за лидерство през 2003 г., а днес съм президент на камарата. Институтът помага за формирането на лидери.“

Популярна тема