Frio Grande Ice Center в Макалън, Тексас

Съдържание:

Frio Grande Ice Center в Макалън, Тексас
Frio Grande Ice Center в Макалън, Тексас
Anonim

Вижте какво прави Frio Grande Valley Ice Center един от най-горещите билети в Макалън, Тексас.

Образ
Образ

Фигурно пързаляне? В Южен Тексас? По-добре повярвай.

Жителите на McAllen могат да се охлаждат през цялата година – дори в тропиците на Тексас – в ледения център Frio Grande Valley, където скейтърите могат да се качат на леда за свободното време, фигурно пързаляне и хокей за младежи и възрастни. Закритата пързалка е отворена целогодишно, като основната атракция са публичните сесии за кънки.

Frio Grande Ice Center на 26-та улица и е отворен седем дни в седмицата, с обществени часове за кънки всеки ден. Центърът е особено натоварен през уикендите, като остава отворен до полунощ в петък и събота вечер.

Участие на общността

За фигурно пързаляне повече от 40 деца участват в уроци във Frio Grande и около 100 деца са записани в младежката хокейна лига. Междувременно хокейната лига за възрастни има осем отбора.

„Страхотно е за семейства в Макалън, защото е безопасно място и дава на децата и възрастните друго място за игра и упражнения“, казва Вайълет Грамър, собственик на Frio Grand Ice Center.

Лиги и събития

Центърът е домакин на редица хокейни турнири през цялата година. Лигите варират от начинаещи скейтъри, които искат да играят в отбор в учебна среда, до опитни хокеисти, които искат да излязат и да играят с други от подобен калибър.

Що се отнася до центъра от 30 000 квадратни фута, той включва ледена пързалка с официални размери, професионален магазин и концесии. Това е популярно място за училищни екскурзии и частни партита, а местните фирми често наемат целия комплекс Frio Grande за фирмени мероприятия.

Grammer добавя, че центърът също така връща на общността, като предлага субсидии на деца, които искат да играят хокей, но не могат да си го позволят. Центърът също така е домакин на набиране на средства, едно от които набира пари за закупуване на ученически пособия за деца в нужда.

Входът за ледения център Frio Grande Valley е $7, а наемът на кънки е $3. Групи от 10 или повече отговарят на условията за отстъпка.

Популярна тема