Най-добрите места за хранене в Макалън, Тексас

Съдържание:

Най-добрите места за хранене в Макалън, Тексас
Най-добрите места за хранене в Макалън, Тексас
Anonim

Открийте "не пропускайте" ресторантите в Макалън.

Образ
Образ

Дом на голямо разнообразие от ресторанти и заведения за хранене, McAllen е отлично място за любителите на храната. Гостите могат да се насладят на интернационална кухня, изискани ястия и фермерски пазари „„ да, всичко това в един град. Така че елате гладни и оставете вашите желания да ви отведат до вашата дестинация за хранене.

Tex Mex

Започвайки близо до дома, ресторантът Tex-Mex Costa Messa Restaurant предлага автентична мексиканска храна с любими менюта като Botanas, състоящо се от чипс, боб, сирене, телешко или пиле по ваш избор, пържено тиквички, quesadillas и ориз, което прави всяко посещение цвъртящо добро време.

Изискани ресторанти и международни ресторанти

За автентична аржентинска кухня опитайте La Pampa, която е специализирана в аржентински стекове. Добавяйки само едно докосване на подправки и сосове към тяхното прясно, никога не замразено говеждо Black Angus, La Pampa се грижи да не загуби пикантния вкус на въглен, за който клиентите жадуват.

Популярният изискан ресторант Capellini Ristorante ще ви позволи да избягате в свят на елегантен релакс. Гостите могат да се насладят на италианска кухня, както и на обширна винена листа. Изкусният, интересен декор на ресторанта създава идеална атмосфера както за романтични вечери, така и за групови събирания.

Тези, които жадуват за японски ястия, може да предпочетат Kumori, където менюто е вдъхновено от традиционните суши вкусове. Вкусовите рецептори все още искат повече? Насочете се към Taste of India или посетете Sahadi Speci alty Foods.

Пържола и вино

Ако желаете възхитителни вина, можете да вдигнете тост за паметта на свободната република всяка вечер в Republic of the Rio Grande Grill and Cantina, където страхотни пържоли и вкусни вина проникват в менюто. Независимо дали се хранят в белите си мисионерски стени или навън в осветения от огън вътрешен двор, посетителите могат да се насладят на вкуса на Chateau Saint Cyrgues Meritage или зряло пино ноар Kendall Jackson с всеки обяд или вечеря.

Кетъринг и прясна храна

Твърде много избори ви изморяват? Няма проблем; McAllen предлага набор от опции, които ще донесат храната при вас.

Call J. Row’s Catering, тъй като компанията използва най-висококачествени съставки и работи, за да превърне всяка вечеря във вкусен хит. Градът предлага и разнообразие от пазари за пресни храни, включително фермерския пазар в центъра на Макалън, където гостите могат да закупят естествени, домашни плодове и зеленчуци.

Популярна тема