Отдих на открито в Wilkesboro, NC

Съдържание:

Отдих на открито в Wilkesboro, NC
Отдих на открито в Wilkesboro, NC
Anonim

Научете повече за популярните паркове за отдих на открито в Wilkesboro, NC, включително държавни паркове и скейт паркове.

Държавен парк Стоун Маунтин
Държавен парк Стоун Маунтин

Излез! Излезте на открито, т.е.

Приключенията на открито са лесни за намиране в Wilkesboro, с много налични места, където можете да се насладите на различни дейности. Ето кратък преглед:

Rendezvous Mountain Educational State Forest

Образователната държавна гора е дом на километри пътеки за туризъм, планинско колоездене и конна езда и има отлична 360-градусова панорамна гледка от пожарната кула. Пътеката на говорещото дърво също информира посетителите за дърветата и историята на гората с натискане на бутон върху няколко дървета по пътя. Rendezvous Mountain предлага няколко други образователни програми за ученици и посетители.

W. Язовир и язовир Kerr Scott

Водата е източникът на живот и основният източник на забавление в язовир и язовир W. Kerr Scott, където язовирът създава популярно място за риболов, разходка с лодка и плуване. Къмпингуване, пикник и лов също могат да се изживеят сред красивата околност близо до девствените води.

Stone Mountain State Park

Stone Mountain State Park привлича туристи целогодишно, а риболовците на пъстърва хвърлят въдиците си в многобройните потоци на парка. Общо 30 маршрута за катерене по стената на Стоун Маунтин осигуряват ден, изпълнен с приключения, или посетителите могат да опънат палатка и да останат за един уикенд в един от няколкото къмпинга. Stone Mountain е вторият по големина държавен парк в Северна Каролина и има 75 места за пикник с 35 заслона. Посетителите може също да извадят късмет и да видят мечка по конната пътека от 5 1/2 мили.

The Edge Skate Park

А за пристрастените към адреналина скейтборд, те имат отлична възможност да се отдадат на своите вълнуващи маниери в The Edge. Паркът се намира на 1606 Industrial Drive и разполага с 4-футови рампи с халф-пайп и също е дом на писта за велосипеди BMX.

Вижте още забавления на открито в Wilkesboro, NC.

Популярна тема