Изследвания и технологии във Фарго, Северна Дакота Образование

Изследвания и технологии във Фарго, Северна Дакота Образование
Изследвания и технологии във Фарго, Северна Дакота Образование
Anonim

Научете повече за изследванията и технологиите във Фарго, Северна Дакота и открийте възможностите за образование в тази растяща икономика.

Изследователски и технологичен парк NDSU във Фарго, Северна Дакота
Изследователски и технологичен парк NDSU във Фарго, Северна Дакота

Най-малките неща могат да означават големи възможности.

Ето защо Щатският научен колеж на Северна Дакота в Уопетън и Щатският обществен и технически колеж на Минесота в близкия Мурхед започнаха да предлагат съвместен техник по нанонауки в степен по приложни науки.

Fargo е домът на Центъра за обучение по умения и технологии, подразделение на NDSCS, където студентите по нанотехнологии преминават курсове, специфични за индустрията през втората си година. Ръководителите на програмата казват, че ще са необходими повече от 2 милиона работници, много от тях техници, за да се поддържа индустрията на нанонаучните технологии, която се очаква да достигне 1 трилион долара до 2010 г.

Възможности за образование от всякакъв вид отличават Fargo.

Щатският университет на Северна Дакота отваря врати през 1890 г. със земеделски фокус и въпреки че е публичен университет с пълен набор от услуги, NDSU все още има силни корени в земята. Той управлява няколко селскостопански изследователски центъра в Северна Дакота върху земя от повече от 22 000 акра.

Фарго е дом на кампус на Университета на Мери, единственият частен католически университет в държавата. Има повече от 44 бакалавърски специалности, включително теология, предлага магистърски програми по медицински сестри, мениджмънт, образование, бизнес администрация, консултиране, трудова терапия и управление на проекти. Общият запис е около 2900.

Rasmussen College, който стартира през 1900 г. от бизнесмен в St. Пол, Минесота, който искаше място за обучение на работници за разширяваща се бизнес среда, има кампус във Фарго. Точно от другата страна на щатската граница в Moorhead са Concordia College и Minnesota State University.

По-младите учащи имат огромни възможности и във Фарго. Кварталът предлага лятна школа по сценични изкуства; гимназистите имат 28 учебни области, включително космическа наука.

Училищата във Фарго спечелиха отличие като една от 100-те най-добри общности за музикално образование; получи наградата What Parents Want въз основа на проучване сред близо 1 милион родители от SchoolMatch, фирма за помощ при преместване; и е класиран в топ 17 процента от средните училища в Съединените щати от списание Expansion Management.

Открийте още страхотни училища във Фарго, Северна Дакота.

Популярна тема