Downtown Fargo, ND предлага всичко

Съдържание:

Downtown Fargo, ND предлага всичко
Downtown Fargo, ND предлага всичко
Anonim

Вълнуващ нощен живот, модерни ресторанти и уникално пазаруване.

Orange Records в Downtown, College Town, Fargo, ND
Orange Records в Downtown, College Town, Fargo, ND

Вълнуващ нощен живот, модерни ресторанти и уникално пазаруване – всичко това в центъра на Фарго.

Да, Фарго. За разлика от студеното провинциално място, представено от популярния филм на братя Коен, централната част на Фарго всъщност е модерен и градски, с много готини атракции.

Висше образование, по-млада група

Една от причините за коефициента на бедрата? Фарго гъмжи от млади възрастни благодарение на множеството колежи наблизо, включително Държавния университет на Северна Дакота, Университета на Минесота Мурхед, Колежа Конкордия, Колежа Расмусен и Общинския и технически колеж на щата Минесота.

„Имаме около 3000 студенти, които посещават уроци в центъра на града,“казва Майк Хан, президент и главен изпълнителен директор на Fargo-Moorhead Downtown Community Partnership. „Видяхме голям растеж през последните две години, включително огромно развитие на апартаменти и апартаменти, както и художествени галерии и широк набор от забавни места за хранене.“

Живот в центъра

За пълно потапяне в процъфтяващата сцена на центъра на Фарго – Мурхед, възможностите за живеене в центъра включват апартаменти Cityscapes Plaza, 300 Broadway Condos и Riverside Condos.

Предлагайки апартаменти с до четири спални, Cityscapes Plaza Apartments разполагат с разнообразие от удобства, като шкафове от черешово дърво и напълно обзаведени кухни, докато 300 Broadway Condos включват градини на покрива и гранитни плотове. Riverside Condos предлагат живописна гледка към реката.

Яжте, пийте, наслаждавайте се

Центърът на Фарго предлага също асортимент от ресторанти и заведения за хранене, включително Atomic Coffee, където клиентите могат да отпият разнообразни напитки и да опитат сандвичи, опаковки и десерти.

„Студентите обичат да учат в различните кафенета с безжичен интернет“, казва Хан. „Има и уникални места за хранене, като Spicy Pie, Drunken Noodle, The Old Broadway и Grand Junction Sandwich Shop.“

Бъдете културни

В допълнение към изисканите ястия, районът е дом на няколко еклектични художествени галерии, включително Plains Art Museum. Най-голямата от галериите в района, Музеят на изкуствата в равнините включва 56 000 квадратни фута ротационни и постоянни експонати.

Други културни възможности в района включват историческия театър Fargo, който представя независими и чуждестранни филми и представления на живо, и ecce art + yoga, показващ произведения, създадени от местни и регионални художници.

Сериозно пазаруване

И Fargo не разочарова, когато става въпрос за пазаруване. „Видяхме голяма експанзия от страна на търговията на дребно“, казва Джед Пахан, който също е служител на Downtown Community Partnership.

Пазаруващите могат да открият страхотни находки в Revolver, единственият магазин за ретро дрехи в града. Fargo предлага и магазини като Zandbroz Variety, Great Northern Bicycles и Orange Records.

Повече от зимно време

Изненадан ли си? Такъв беше и Хан, който за първи път изпита района на Фарго – Мурхед, докато бягаше на маратон.

„Бях изумен от това, което има за правене през нощта или през уикенда“, казва той. „Преместих семейството си тук и всички преминаваме добре.“

Въпреки че Хан е съгласен, че зимите могат да станат доста студени, той се надява хората да разберат, че в града има много повече от ниските температури през зимните месеци.

„Хората си мислят, че Фарго е това студено място, което е някак извън края на света, а всъщност не е“, казва той. „Това е наистина спретната общност и има много за правене тук.“

Открийте още дейности в центъра на Фарго, Северна Дакота.

Популярна тема