Fargo, Red River Zoo на Северна Дакота

Fargo, Red River Zoo на Северна Дакота
Fargo, Red River Zoo на Северна Дакота
Anonim

Зоопаркът Red River във Фарго, Северна Дакота е дом на над 300 животни, включително червени панди, дървени вълци и други.

Зоопарк Red River във Фарго, Северна Дакота
Зоопарк Red River във Фарго, Северна Дакота

Зоологическата градина на Червената река може да е малка по размер, но приспособлението във Фарго има голяма сила, когато става въпрос за привличане на публика.

Разположен на 33 акра, зоопаркът съдържа 300 животни от 75 различни вида, включително някои от малкото червени панди в плен в света. Въпреки че зоологическата градина може да бъде обиколена за около 45 минути, струва си малко допълнително време. Зоологическата градина е специализирана в редки и застрашени видове, които гостите може да не очакват да видят, особено във Фарго. Тези редки видове включват застрашената бактрийска камила и съчуанския такин. Най-новото му попълнение е семейство от пет дървени вълци, които са били посветени на зоологическата градина при раждането си.

И така, какво държи този малък зоопарк наравно с големите? Просто казано, има чар. Територията е красива и добре поддържана, по-малките размери на стадата позволяват по-интимно изживяване и вниманието към детайла не може да бъде победено. Това не е зоологическата градина за намиране на лъвове и тигри. Местоположението му в Северна Дакота изисква животните да се адаптират към по-студен климат, но също така осигурява разнообразие от животни, които може да не се срещат в други зоологически градини.

Научете за още вълнуващи атракции във Фарго, Северна Дакота.

Популярна тема