Събития в CAM-PLEX на Gillette

Съдържание:

Събития в CAM-PLEX на Gillette
Събития в CAM-PLEX на Gillette
Anonim

Разберете какви събития се провеждат в CAM-PLEX в Gillette, WY и научете за наличното пространство за родео, мотокрос и партита.

Образ
Образ

Като първокласно съоръжение за множество събития на Запад, CAM-PLEX на Gillette не е непознат за национални и международни конвенции, регионални състезания и местни събития.

„Ние сме домакини на близо 400 събития, които привличат около 350 000 души“, казва Дан Баркс, генерален мениджър, за комплекса от 1100 акра.

„Икономическото въздействие върху общността на това съоръжение е повече от 18 милиона долара годишно.“

Както Airstream, така и American Coach RV Rallyes ще провеждат годишни срещи в съоръжението тази година, привличайки близо 2 000 RVs и повече от 3 000 души, докато изпитанията на North American Dog Agility през пролетта и есента ще завърши с кръга на шампионата, планиран за септември. 35-те служители на съоръжението се справят спокойно с тези и много други концерти, банкети, търговски изложения, представления и конни събития.

Научете за възможностите за изкуство и забавление на CAM-PLEX

Национално гимназиално финално родео

Но когато дойде време да бъде домакин на събитието, обявено за „най-голямото родео в света“– National High School Finals Rodeo – общността се намесва, за да осигури посрещане на Gillette толкова голямо, колкото Запада. С повече от 6 000 състезатели от гимназията и семейства от 41 щата, Канада и Австралия, които идват на Gillette през периодични години за желаното 10-дневно събитие, необходими са месеци на координация, за да се гарантира, че всичко върви гладко.

„Националното родео за финалите на гимназията занимава общността и живота на CAM-PLEX от доста време“, казва Баркс. „Нашият персонал отделя повече от година, за да се подготви за това, и работим с около 900 доброволци. Общността подкрепя това много добре.“

„Това не е първото ни родео“, казва Рекс Браун, маркетинг мениджър. „Провеждахме това родео повече, отколкото която и да е друга общност някога го е провеждала и това е нашият осми кръг.“

За щастие, ангажиментът за това състезателно събитие е за две години на всяко място, така че CAM-PLEX ще бъде домакин на шампионата, започвайки от третата седмица на юли 2010 и 2011 г.

„В допълнение към хората, които идват тук, ние също трябва да настаним повече от 1700 коня на 60 акра конски боксове и 1200 RVs на до 180 акра от нашите RV паркове “, казва Баркс. „Около 833 хотелски стаи са резервирани от хора, които нямат каравани. Повечето хора остават около осем дни. Това едно събитие носи повече от $5 милиона икономическо въздействие на Gillette.”

Още много събития

Една закрита и три открити арени служат като места за 1500 състезатели, които участват в състезания по родео, конкурс за красота, волейболен турнир, търг за набиране на средства за стипендии и вечерни танци. Десет концесионери осигуряват храна, а голямо търговско изложение в Wyoming Center включва всички видове уестърн облекла, седла, въжета, бижута и подаръци. Центърът в Уайоминг с площ от 122 000 квадратни фута наскоро отпразнува първата си годишнина и се използва постоянно. Баркс казва, че въпреки че в момента няма проекти за разширяване на капитала, той и неговият персонал ще бъдат по-заети от всякога.

„Имаме седем отделни закрити сгради с 400 000 квадратни фута пространство и много пъти ще имаме пет или шест събития, протичащи дневно“, казва той. „Нашият фокус е да запазим заетите съоръжения, които сме резервирали.“

Популярна тема