Макалън, Тексас квартали

Съдържание:

Макалън, Тексас квартали
Макалън, Тексас квартали
Anonim

Разберете кои квартали в Макалън, Тексас са най-популярни и където обичат да отсядат дългосрочните туристи.

Образ
Образ

Макалън е популярно място както за пенсионери, така и за млади предприемачи и иноватори, тъй като предлага полу-тропически климат, международна култура и много забавни неща за правене.

Районът може да се похвали със средна годишна температура от 74 градуса, мека зима и умерено лято, което го прави идеално място за почивка и почивка по всяко време на годината. Особено през зимните и есенните месеци „зимните тексасци“обичат да наричат това място дом, бягайки от студените зими в родните си щати Небраска, Северна Дакота, Минесота и Уисконсин, почти удвоявайки населението всяка година.

Подразделения

Жилищните комплекси и подразделенията допълват историческите квартали като историческия квартал Де Палмас. И много от домовете, закътани от бурното време на градския живот, се предлагат в набор от архитектурни стилове. Северният регион Макалън наскоро отбеляза скок в броя на подразделенията и затворените комплекси, което го прави популярна дестинация за семейства. Популярните квартали включват Northridge Park, Auburn Estates и Woodhollow.

Шариленд Плантация

Ако харесвате палми и бриз от Персийския залив, това място е за вас. Sharyland Plantation е 6 000 акра планирана общност, предлагаща множество квартали, от които жителите да избират. Цените варират от $260 000 до 2 милиона, така че купувачите имат много възможности. Общността разполага със собствен градски център и бизнес парк, както и набор от паркове и собствен амфитеатър.

Зимни тексасци

Тези търсачи на топъл климат не само се наслаждават на времето, но се възползват от повече от 20 публични и частни голф игрища на МакАлън, мексиканската култура, площадните танци и пътеките за дивата природа.

Повечето от зимните тексасци живеят в паркове за мобилни къщи и къмпинги за каравани, въпреки че все по-голям брой са установили постоянно пребиваване.

Можете ли да ги вините? С множество търговски центрове, изискани заведения за хранене и музеи на изкуствата, жителите могат да се насладят на прелестите на града с причудливото усещане и тишината на малък град.

Популярна тема