Намерете театър Fargo във Фарго, Северна Дакота

Намерете театър Fargo във Фарго, Северна Дакота
Намерете театър Fargo във Фарго, Северна Дакота
Anonim

Театър Фарго предлага 364 дни авангардно забавление в историческа атмосфера.

Театър Фарго във Фарго, Северна Дакота
Театър Фарго във Фарго, Северна Дакота

Беше през далечната 1926 г., когато Fargo Theatre за първи път се превърна в кино и водевил театър. Днес реставрираната забележителност става добре известна с излъчването на най-добрите независими и чуждестранни филми, както и с привличането на интересни сценични изяви.

Театърът служи като дестинация в центъра на Фарго за концерти, пиеси, комедийни представления и други събития на живо, а архитектурното великолепие на сградата на 314 Broadway му спечели място в Националния регистър на историческите места. Последните актове, които украсиха сцената на Fargo Theatre, включват комедиантите Паула Паундстоун и Патън Осуалт (Спенс от The King of Queens), музикалната група The Blenders, концертът Fargo-Moorhead Symphony Holiday Pops и Чад Калек, холивудски режисьор на известния Paranormal Investigator.

За представления на живо театърът разполага с голяма сцена заедно с оркестрова яма, която може да бъде повдигната до нивото на сцената, ако е необходимо. Част от стандартното оборудване на Fargo Theatre включва конзолно пиано Baldwin, бял бебешки роял в мецанина, роял на сцената и голям тръбен орган Wurlitzer.

Между другото, привлекателният стар орган се поддържа от American Theatre Organ Society, Red River Chapter.

Популярна тема