Бонанзавил, САЩ във Фарго, Северна Дакота

Бонанзавил, САЩ във Фарго, Северна Дакота
Бонанзавил, САЩ във Фарго, Северна Дакота
Anonim

Пионерското прерийно селище, съставено от 43 сгради с историческа тематика и музей, който включва повече от 400 000 артефакта и няколко експоната.

Бонанзавил във Фарго, Северна Дакота
Бонанзавил във Фарго, Северна Дакота

Разположен в West Fargo, Северна Дакота, Bonanzaville, САЩ получава името си от фермите Bonanza, които някога са били разпространени в долината на Червената река. Съоръжението е дом на пионерско прерийно селище, което се състои от 43 сгради с историческа тематика и музей, който включва повече от 400 000 артефакта.

Селото включва множество сгради, които могат да се похвалят с оригинално обзавеждане, включително ковачница, фабрика за крем, съд, кметство и аптека. Селото също така съдържа църквата Св. Йоан, която може да бъде наета за сватби и други събития, както и зала Доусън и зала Вдъхновение, и двете идеални за приеми или събирания.

Включващ разнообразие от временни, пътуващи и постоянни експонати, музеят на Бонанзавил, САЩ, също така служи като централа на Историческото дружество на окръг Кас. Музеят непрекъснато показва една от най-големите колекции от индиански артефакти в района, както и предмети, свързани с окръг Кас и долината на Червената река. Други постоянни експонати включват Музея на автомобилите Dahl, Музея на въздуха Eagles и Музея на правоприлагането.

Посетителите могат също така да се насладят на специални събития в Bonanzaville USA, като фестивали и шоута за ретро автомобили, а обиколки са достъпни за училищни групи и широката публика. Освен това гостите могат да посетят магазина за подаръци на място и да закупят сувенири, книги и занаяти.

Научете повече за историята във Фарго, Северна Дакота.

Популярна тема