Събития във Fargodome във Фарго, Северна Дакота

Събития във Fargodome във Фарго, Северна Дакота
Събития във Fargodome във Фарго, Северна Дакота
Anonim

Разберете какви събития се провеждат във Fargodome, където се провеждат домашните футболни мачове на North Dakota State Bisons.

Образ
Образ

Домашните футболни мачове на North Dakota State Bisons се играят във Fargodome, който е собственост на град Фарго. Съоръжението е открито през декември 1992 г. на цена от 48 милиона долара и може да побере 25 000 зрители за концерти и 19 000 за колежански футбол.

Fargodome е само на пет минути северно от бизнес района в центъра и на половин миля от международното летище Хектор. Закритият стадион първоначално е проектиран да има купол с въздушна конструкция, но в крайна сметка има твърд покрив и технически изобщо не е купол.

Той съдържа две табла с резултати във всяка крайна зона, четири големи видео екрана във всеки ъгъл и две табла със статистика, центрирани на всяка странична линия. Освен футбол, Fargodome е домакин на събития като Ringling Bros. и Barnum & Bailey Circus, NHRA's Monster Jam, Rib Fest, WWE и WCW професионална борба, Aasics Cadet and Junior National Wrestling Championships и много други местни, регионални и национални атракции.

Също така на място има театър Gate City Bank с 3 500 места, който е дом както на местно произведени, така и на обиколни сценични изкуства. Също така се водят разговори за присъединяване на арена с 6 000 места към Fargodome за баскетболни отбори на Държавния университет на Северна Дакота, както и за по-малки представления.

Вижте още забавни събития във Фарго, Северна Дакота.

Популярна тема