Детски музей във ферма Юнкер във Фарго, Северна Дакота

Детски музей във ферма Юнкер във Фарго, Северна Дакота
Детски музей във ферма Юнкер във Фарго, Северна Дакота
Anonim

Отворен във ферма Юнкер през 1989 г., музеят помага за свързването на родители и деца чрез практически дейности и експонати, предназначени да вдъхновят творческите страни на семействата.

Фарго
Фарго

Направете среща за игра в Детския музей във ферма Юнкер. Музеят, открит във ферма Юнкер през 1989 г., помага за свързването на родители и деца чрез практически дейности и експонати, предназначени да вдъхновят творческите страни на семействата.

Разположен в първата тухлена къща, построена на територията на Дакота, Музеят претърпя своето преустройство като проект на Junior League of Fargo/Moorehead и Fargo Park District. Сега, разположен на 55 акра, Детският музей включва миниатюрно влакче, въртележка, детска площадка, тиквеник, игрище за мини голф, градина с пеперуди и къщичката за игра на Пипи Дългото чорапче.

Над 50-те експоната ангажират децата в практически дейности, които насърчават ученето, като същевременно забавляват децата. Сред експонатите са Imagine That, която позволява на децата да се трансформират в герои, използвайки костюми и грим, Tube Tunes, която изследва науката за звука, и Bee Hive, където децата могат да пълзят в пчелен кошер в реален размер.

В комплект с образователни програми, специални събития и програми за популяризиране, Детският музей във ферма Юнкер се е утвърдил като най-доброто място за цялостно семейно забавление. Наскоро беше признат за един от 25-те най-добри детски музеи в страната от списание Child и спечели титлата любимо място на Фарго за семейни излети.

Разгледайте още страхотни музеи във Фарго, Северна Дакота.

Популярна тема