Най-добри работодатели в Кинстън, Северна Каролина

Съдържание:

Най-добри работодатели в Кинстън, Северна Каролина
Най-добри работодатели в Кинстън, Северна Каролина
Anonim

Най-добрите работодатели в Кинстън помагат за стабилизирането на икономика, която продължава да расте.

Бизнес в Кинстън, Северна Каролина
Бизнес в Кинстън, Северна Каролина

Най-добрите работодатели в Кинстън, Северна Каролина и окръг Леноар помагат за стабилизирането на икономика, която продължава да расте, осигурявайки нови работни места на жителите и привличайки още повече бизнес.

Този регион, в който се помещават удобства като North Carolina Global TransPark и Kinston Regional Airport, включва здравословна комбинация от големи и малки производители, както и силна основа от малки предприятия, туристически и селскостопански компании. Частни работодатели включват Hillco LTD, MasterBrand Cabinets, Mother Earth Brewing и West Pharmaceutical Services, а също и в Kinston е Spirit AeroSystems – най-големият независим доставчик в света на възли и компоненти за търговски самолети.

Една от най-големите компании в окръг Kinston-Lenoir е Caswell Development Center, чиито 1400 служители предоставят услуги на хора с увреждания. Тези услуги включват речева терапия, стоматологична хирургия, диетични програми, психологически оценки, физиотерапия и медицинска помощ от медицински сестри. CDC отваря врати през 1914 г. и е най-старото жилищно съоръжение в Северна Каролина за хора с увреждания, а днес Caswell Development Center може да осигури вътрешни грижи за до 375 хоспитализирани пациенти.

Здравеопазване

Друг голям работодател в региона е болницата Lenoir Memorial, сгушена в сърцето на окръга. LMH е болница с нестопанска цел с 1200 служители, включително повече от 100 лекари, които наблюдават общото медицинско, хирургично и гинекологично обслужване заедно със специализирани услуги като кардиология, гастроентерология, неврология, пулмология, радиология и урология. Болницата е лицензирана за 261 легла, а също така на място има Семеен родилен център, Онкологичен център и Център за сън.

Производство

С повече от 600 служители в Кинстън, Electrolux Home Products произвежда разнообразие от уреди, което поставя компанията сред глобалните лидери в продуктите за приготвяне на храна, продукти за съхранение, перални машини, прахосмукачки, климатици и съдомиялни машини. Освен линия Electrolux, заводът за сглобяване на Kinston произвежда големи и малки уреди с марки като Grand Cuisine, Eureka, Frigidaire, Molteni, Westinghouse и Zanussi.

В Associated Materials Inc. в Кинстън около 400 служители произвеждат винилови прозорци, винилови сайдинги, врати, огради и други продукти за търговски и жилищни клиенти. Монтажният завод с площ от 319 000 квадратни фута в Кинстън произвежда винилови прозорци под марки като Alpine, Alside, Gentek и Revere, а Associated Materials продава на центрове за доставка на строителни предприемачи в САЩ и Канада. Продажбите на компанията надхвърлят 1 милиард долара годишно.

Персонал от 350 служители работи в Lenox China Manufacturing, монтажен завод с площ от 218 000 квадратни фута, открит през 1989 г. и е единствената фабрика за фин костен порцелан в нацията. Съоръжението в Кинстън използва четири милиона паунда глина годишно и прави 15 000-20 000 парчета порцелан всеки ден, включително девет от 10-те най-добри Lenox модели, които компанията продава. Производството на глина, производството на калъпи, остъкляването и декорирането се извършват в завода в Кинстън, където Lenox създава само два цвята костен порцелан: бяло и слонова кост.

Популярна тема