Gillette-Campbell County, WY Здраве & Уелнес

Съдържание:

Gillette-Campbell County, WY Здраве & Уелнес
Gillette-Campbell County, WY Здраве & Уелнес
Anonim

Жителите имат достъп до множество възможности за здравеопазване

Мемориална болница в окръг Кембъл
Мемориална болница в окръг Кембъл

Лекарите ще ви приемат сега - в много топ медицински заведения, разположени в целия окръг Кембъл.

Campbell County He alth

Campbell County He alth претърпя промяна на името през 2014 г. Това, което дълго време беше Campbell County Memorial Hospital, стана Campbell County He alth.

„Ние сме много повече от болницата, включително заведение за дългосрочни грижи, 16 медицински клиники, отдел за домашно здраве и хоспис, отдел за медицинско оборудване и други“, казва Карън Кларк, Campbell Окръжен мениджър за връзки с общността в здравеопазването.„За известно време беше неудобно да изброявам всичко като „болницата“, така че новото име представлява цяла система от грижи, които предоставяме, буквално от раждането до смъртта и всичко между тях. Името също така подчертава да помагаме да поддържаме нашата общност здрава, а не просто да се грижим за хората, когато са болни.“

Освен промяната на името, CCH строи старчески дом за 39 милиона долара на South Douglas Hwy., на около 2,5 мили от болничния кампус. Съоръжението със 152 легла ще отвори врати в началото на 2016 г. като The Legacy Living & Rehabilitation Center.

„Нашето настоящо заведение за дългосрочни грижи отвори врати в средата на 60-те години на миналия век и ще бъде освободено след отварянето на новия център“, казва Кларк. „Не е взето решение какво ще се случи с освободената сграда, но може да я използваме за склад или да преместим някои чиновнически отдели там.“

В други болнични новини, Campbell County He alth отвори лаборатория за сърдечна катетеризация през юни 2014 г. и добави двама кардиолози на пълен работен ден. През февруари 2015 г. CCH завърши разширяването на радиологичното отделение на болницата.

Специалисти

Общността на окръг Кембъл има няколко специализирани клиники, достъпни за жителите, включително Центъра за хирургични постижения, Услугите за физиотерапия на Норт Плат и Рехабилитационните решения. Центърът за хирургични постижения предоставя няколко амбулаторни хирургични процедури в удобна обстановка и на разумни цени, докато North Platte Physical Therapy Services предлага лечение на заболявания като болки в гърба, грижа за рани, проблеми със здравето на жените, неврологична рехабилитация и педиатрична терапия. В Rehab Solutions персоналът осигурява лечение на проблеми, свързани с дискомфорт в гръбначния стълб и ставите, предоперативна и следоперативна ортопедия, световъртеж и вестибуларна рехабилитация и женско здраве.

Оптометрия и стоматология

За жителите на окръг Кембъл, които търсят грижа за зрението, Gillette Optometric Clinic, която работи от 1969 г., може да диагностицира и лекува редица очни заболявания, състояния и проблеми, използвайки най-модерната технология и грижа за очите продукти. За дентални нужди в общността Powder River Dental предлага традиционни лечения заедно с козметични процедури като избелване, порцеланови фасети и ортодонтия Invisalign. Междувременно д-р Даниел Морисън ръководи Gillette Dental Group и предлага услуги като стоматология с импланти, орална хирургия, детска стоматология и пародонтална терапия.

Забавни неща за правене в Gillette

Популярна тема