Изследвайте изкуства, музика, история в Натчез, MS

Съдържание:

Изследвайте изкуства, музика, история в Натчез, MS
Изследвайте изкуства, музика, история в Натчез, MS
Anonim

Налични са изобилни културни възможности

Музикален фестивал в Начез в Начез, MS
Музикален фестивал в Начез в Начез, MS

Шоуто продължава в окръг Начез-Адамс, от музикални представления и семейни фестивали до музеи и исторически места. Ето примери:

Перфектна хармония

Музикалният музей на Делта в близкия Феридей, Луизиана, пази музикалната история с експонати, прославящи работата на забележителни музиканти от Мисисипи, Луизиана и Тенеси, докато Джоузеф Стоун Хаус Музикално B&B посреща гостите с класически серенади в историческата къща музикална стая. От 1991 г. Музикалният фестивал в Начез оживява музикалното наследство на града с едномесечна поредица от събития и изпълнения на живо на места в целия град, а годишен музикален фестивал, наречен RiverStock, носи няколко кънтри изпълнители в Начез за един ден развлечения през май.

Natchez също е част от музикален триъгълник Americana, който включва Нешвил, Мемфис и Ню Орлиънс като точки на „триъгълника“, като няколко града като Natchez и Tupelo са подчертани в рамките на промоцията на туристическата дестинация. Голямото състезание с балон на река Мисисипи извежда топ имена в кънтри, поп и фолк музиката за три дни на концерти и състезания с балон с горещ въздух, а посетителите на Натчез могат също да хванат няколко големи имена в казината Isle of Capri или Magnolia Bluffs.

Изкуство, театър и танц

Градът показва артистичната си страна всяка втора събота от месеца, когато художествените галерии и бутици в центъра удължават работното си време, позволявайки на посетителите спокойно да разглеждат културната колекция на града. ArtsNatchez помага за популяризирането на работата на местни художници чрез своите галерийни експонати и общностни програми и класове по изкуства, а Natchez Little Theatre (от 1932 г.) е един от най-дълго действащите обществени театри на юг. Rochester Dance Company обогатява общността чрез танцово обучение и представяне, а Natchez Ballet Company вдъхновява децата стъпка по стъпка.

Историята има своето място

Жителите и туристите могат да се потопят в пъстрата история на Начез на места като Емералд Моунд, национална историческа забележителност, разположена на Натчез Трейс, която е една от най-големите индиански могили в страната. Индианската история на региона се отбелязва допълнително в Голямото село на индианците Начез, което включва музей, включващ изкопани артефакти от Начез и три церемониални могили.

Natchez National Historical Park предлага бегъл поглед към предвоенното минало на града и посетителите могат също така да направят обиколка с екскурзовод на Мелроуз, имението на Джон Макмърън преди Гражданската война и къщата на Уилям Джонсън, дом на успешен афро-американски бръснар през 1880 г. Хората могат да научат повече за афро-американското наследство в региона в Музея за афро-американска история и култура в Натчез, докато Forks of the Roads Enslavement Market Sites признават борбата за свобода на робите преди еманципацията през 1863 г.

Също вписан в Националния регистър на историческите места е Историческият колеж Джеферсън, някога една от най-уважаваните институции в региона. Днес то предлага друг поглед към живота в Начез преди Гражданската война, когато училището е принудено да затвори.

Популярна тема