Спорт и отдих в Natchez, MS

Съдържание:

Спорт и отдих в Natchez, MS
Спорт и отдих в Natchez, MS
Anonim

Опциите включват приключения, паркове, голф, каяк

Каякинг по река Мисисипи в Начез, MS
Каякинг по река Мисисипи в Начез, MS

Насрочете дата за игра и дишайте чист въздух в Натчез и окръг Адамс, където възможностите за отдих варират от лов и риболов до голф и тенис.

Природни и исторически паркове

Отдихът на открито е лесен за намиране в Националната гора Homochitto от 192 000 акра, докато държавният парк Natchez предлага удобства като езеро за разходка с лодка и риболов, хижи, къмпинг, детска площадка, павилион за пикник и природа пътека. Друг вариант на открито в региона е Bayou Cocodrie National Wildlife Refuge във Ferriday, La., който включва живописна река и дънна твърда гора на кратко разстояние с кола от Начез. За любителите на историята старият колеж Джеферсън е основан през 1802 г. и е домакин на събития, свързани с историята през цялата година.

Разходка с лодка, кану и каяк

В района на Начез се предлагат множество възможности за воден отдих благодарение на езерото Конкордия и езерото Сейнт Джон, като и двете се намират близо до Феридей, Луизиана. Освен това можете да се насладите на възможности за каране на кану и каяк на Old River сегмент на река Мисисипи, с компании като Quapaw Outings, осигуряващи обиколки с екскурзовод.

Паркове и отдих

Отделът за паркове и отдих в Натчез поддържа няколко външни зони, включително парк Дънкан с площ от 213 акра, който разполага с голф игрище, осем осветени тенис корта и три осветени младежки бейзболни игрища. North Natchez Park разполага с 10 открити баскетболни игрища заедно с зони за детски площадки и център за отдих, докато други места на открито са Children's Playground Neighborhood Park, Concord Avenue Park и Osceola Neighborhood Park. За тези, които искат да гледат красив залез, Natchez Bluff Park е чудесно място.

Лов и риболов

Giles Island е частен ловен резерват, който планира събития и излети за ловци, а зоната за управление на дивата природа в Натчез също е идеално място за приключения. Риболовът обикновено е отличен в местните езера като това в държавния парк Начез, докато базираната в Начез Redneck Adventures планира събития като Redneck Outdoor Extravaganzas, за да представи ден на дивата природа и природата на хора от всички сфери на живота.

Голф

Точно на игрището в района на окръг Адамс има три голф игрища. Голф игрището Duncan Park е открито през 1928 г. и предлага 18 дупки, а южно от Начез се намира кънтри клуб Beau Pré, който дебютира през 1999 г. Кънтри клуб Panola Woods с девет дупки във Феридей работи от 1969 г.

Популярна тема