Здраве и уелнес в Натчез, MS

Съдържание:

Здраве и уелнес в Натчез, MS
Здраве и уелнес в Натчез, MS
Anonim

Болници, грижи за възрастни хора и хосписи сред много услуги

Общинска болница Натчез в Начез, MS
Общинска болница Натчез в Начез, MS

Време е за преглед? Много възможности за здраве и уелнес са на разположение на жителите в окръг Натчез и Адамс, където в медицинския сектор работят също над 400 жители на района.

Болници

Merit He alth Natchez и Merith He alth Natchez Community Campus обслужват заедно пет окръга на Мисисипи и две енории на Луизиана. Merit He alth Natchez се състои от 179 легла и ще бъде домът на наскоро обединените заведения. Merit He alth Natchez ще претърпи значителни ремонти на повече от 34 000 квадратни фута от своето съоръжение, за да модернизира съоръжението, да разшири достъпа и да увеличи комфорта на пациентите.

Грижи за възрастни и подпомогнат живот

Четири най-добри старчески домове и заведения за подпомогнат живот обслужват региона Натчез, включително Център за медицински сестри в окръг Адамс, който има 100 легла Medicare/Medicaid. Освен това предоставят грижи в общността Crown He alth & Rehab of Natchez, Glenburney Nursing Home и Magnolia Village, които предлагат среда за подпомагане на живот за тези, които вече не се чувстват комфортно да живеят самостоятелно.

Home He alth and Hospice

Шест хосписни организации и близо дузина доставчици на домашно здравеопазване помагат в грижите за застаряващите жители в окръг Начез и Адамс. Те включват базираната в Мисисипи Sta-Home He alth & Hospice, чиито услуги включват квалифицирани медицински сестри, диетични консултации и физическа и трудова терапия. В Hospice Compassus техният персонал е специализиран в грижи, контролирани от болка и симптоми, свързани с целите на пациента и семейството, с насочени от лекар специализирани медицински сестри и духовно консултиране.

Deaconess HomeCare and Hospice Services е една от най-големите агенции за домашно здраве, сертифицирани от Medicare, и една от 10-те най-големи в страната. Други топ съоръжения в окръг Натчез-Адамс са Camelia Home He alth, Compassionate Care Hospice Advantage и Heart2heart Homecare Services.

Популярна тема