Тайлър, Тексас Секторът на търговията на дребно продължава да расте

Съдържание:

Тайлър, Тексас Секторът на търговията на дребно продължава да расте
Тайлър, Тексас Секторът на търговията на дребно продължава да расте
Anonim

Пазаруването продължава да се увеличава в източен Тексас.

Пазарът на кръстовището
Пазарът на кръстовището

Има много в магазина за разрастващия се сектор на търговията на дребно в Тайлър, включително най-новото развитие на града, което е най-голямото в Тексас за 2015 г.

The Village at Cumberland Park, търговски проект на дребно от 700 000 квадратни фута на S. Broadway Ave. и Loop 49, в момента е най-големият търговски комплекс в Lone Star State. Въпреки че е планирано да бъде завършен през 2016 г., десетки магазини вече са отворени, включително Bed Bath & Beyond, Jo-Ann, Kirkland's, Old Navy, Petco, Skechers и World Market.

„Когато всички наематели в крайна сметка са на мястото си, The Village ще осигури 2000 работни места и годишно въздействие върху местната икономика от 200 милиона долара“, казва Мат Уилсън, вицепрезидент на услугите за развитие на Dallas- базирана The Retail Connection, която наблюдава проекта The Village at Cumberland Park.

Wilson казва, че всички над 30 магазина, отворени в момента в The Village, надхвърлят първоначалните очаквания за продажби.

„Тайлър е епицентърът за пазаруване в Източен Тексас“, казва той. „Градът се сравнява с някои от най-добрите пазари на дребно в Далас.“

Дестинация: Тайлър

С население над 100 000 души, Тайлър се превърна в дестинация за търговия на дребно, чието влияние се разширява до окръзите Андерсън, Чероки, Грег, Хендерсън, Раск, Ъпшур, Ван Занд и Ууд.

„Много хора извън града се радват на атракциите на нашите големи магазини, докато други предпочитат нашите по-малки магазини, които са независими и предлагат уникални артикули“, казва Хенри Бел, главен оперативен директор на Търговската камара на Tyler Area.

Наред с The Village at Cumberland Park, други райони в Тайлър привличат интерес от търговци на дребно. Те включват Cascades Area/W. Loop 323, където много жители печелят високи доходи и трафикът също е голям, и N. E. Loop 323 в североизточния коридор на Tyler, където в момента не съществува много търговско развитие.

Междувременно, подобно на много други общности в САЩ, кварталът в центъра на Тайлър преживява нов живот. Млади професионалисти обитават жилищни помещения, а кварталът разполага с програма на главната улица, чиято цел е да насърчи жизнена култура и икономика в центъра.

„Центърът остава много важен център за нашия град“, казва Бел. „В квартала има повече пешеходен трафик по всяко време на деня.“

Отиваме към пазара

Друго успешно развитие на търговията на дребно в Tyler, The Market at the Crossing, край Old Jacksonville Hwy., се състои от група независими магазини, управлявани от собственика. Комплексът е домакин на фирми като Fickle Baby, Identity Med Spa & Salon, Just Imagine, Steve's Jewelry, Chris and Sam's Bar & Grill, 20 Two 10 Boutique и Moss.

„Бях привлечен от The Market, защото има усещане за село от Стария свят с цветни витрини“, казва Пейдж Макгъфи, която заедно с дъщеря си Мейгън е съсобственик на Moss, пълна сервизен цветар, чиито продукти се отглеждат органично във ферми и разсадници в района на Тайлър.

Moss отвори врати през декември 2012 г. и Макгъфи казва, че бизнесът се развива добре, привличайки клиенти от Tyler, както и от градове като Longview, Marshall и Whitehouse.

„Намираме се точно на юг от FRESH by Brookshire's и ново средно училище отвори врати близо до нас през 2015 г., което създава още повече трафик в магазина“, казва Макгъфи. „Обичам The Market и обичам да правя бизнес в Tyler.“

Популярна тема