Grand Haven-Holland, MI Кулинарна сцена, белязана от пазари, пъбове и изискани заведения за хранене

Grand Haven-Holland, MI Кулинарна сцена, белязана от пазари, пъбове и изискани заведения за хранене
Grand Haven-Holland, MI Кулинарна сцена, белязана от пазари, пъбове и изискани заведения за хранене
Anonim

Зимата може да бъде много дълга в Мичиган, така че местните продукти, фермерските пазари и местата, където можете да изберете сами, са много популярни.

Ирландски пъб Curragh
Ирландски пъб Curragh

Ресторантите в Холандия и Западен Мичиган използват изобилие от пресни местни продукти, за да създадат ястия с демонстриращи регионални вкусове. Ето един поглед към някои от най-добрите места за хранене и намиране на съставки за следващото ви страхотно ястие в Холандия.

Местните продукти, фермерските пазари и местата, където можете да изберете сами, са популярни в Западен Мичиган. През юли и август западен Мичиган е затрупан с изобилие от боровинки. Държавата произвежда повече от 40 процента от боровинките в страната; западен Мичиган, включително региона Гранд Хейвън-Холандия, произвежда повече от 80 процента от това. В Холандия има много ферми, включително Berry Bunch, Wa-Hu Blueberry Farm и Gold Barn Blueberries, където можете да си изберете свои собствени. „U-Pick“магазини съществуват и за ягоди, малини и ябълки, а много ферми имат собствени щандове край пътя.

Фермерският пазар Grand Haven е отворен всяка сряда и събота близо до кея Chinook от 8 часа сутринта от юни до октомври. Farm and Garden Spring Lake предлага сезонни продукти, прясно нарязани цветя и растения всеки четвъртък следобед от юни до средата на октомври. Холандският фермерски пазар се гордее с повече от 50 продавачи и отваря в 8 сутринта всяка сряда и събота. Намерете го на Eighth Street Market Place от средата на май до края на ноември. Събота е поредицата Market Chef, а заниманията за деца се провеждат всяка сряда през лятото.

Ако искате някой друг да готви, не се страхувайте. В региона няма недостиг на ресторанти.

Кърби Хаус е място за събиране в Гранд Хейвън в сърцето на центъра от 1873 г. насам; днес има три различни опции за хранене.

В Холандия Hops at 84 East е крафт бирен бар и ресторант, който се помещава в офиси на бивши железопътни компании. Ирландският пъб Curragh на East Eighth Street има 24 наливни бири и също толкова обилно меню с храна. Whiskey Magazine го нарече един от най-добрите уиски барове в света. В Холандия има и четири крафт пивоварни и две дестилерии.

Porto Bello в Grand Haven подчертава традиционната италианска кухня. Две от страхотните заведения за закуска в града са Morning Star Café, където ястията имат югозападна нотка, и Jeanne’s Café, което сервира 21 различни омлета.

Искате ли гледка към езерото да придружава вашето хранене? Ресторант Bil-Mar на Harbour Drive в Гранд Хейвън е издържал изпитанието на времето повече от 60 години. Има и два крайбрежни ресторанта в Холандия - Boatwerks Waterfront Restaurant и Piper Restaurant в Холандия.

Популярна тема