Свети Августин предлага забавление на слънце

Съдържание:

Свети Августин предлага забавление на слънце
Свети Августин предлага забавление на слънце
Anonim

Намажете слънцезащитния крем и излезте на открито

S alt Run Intracoastal Waterway
S alt Run Intracoastal Waterway

Намажете слънцезащитния крем и се отправете на открито, защото няма по-добър начин да прекарате времето си в Сейнт Августин от това да се наслаждавате на слънчевите лъчи. Плажовете на Сейнт Августин по протежение на километри и мили живописна брегова ивица имат много обществени зони за отдих и почивка на плажа.

Най-добрите плажове в Сейнт Августин

В южната част на окръг Сейнт Джонс, Crescent Beach се намира на остров Anastasia, дом на убежище за диви животни. Това е един от най-живописните, непокътнати плажове във Флорида и ако искате да направите нещо повече от това да се насладите на лъчите, има и разходка с лодка, гмуркане и риболов. Освен това срещу моста на лъвовете на остров Анастасия, семейният плаж St. Augustine разполага с детска площадка и кей за риболов. На северния плаж можете да се насладите на успокояващата среда и да вечеряте пресни морски дарове.

Голф игрища в Сейнт Августин

Голфърите със сигурност ще имат ден на игрище, особено когато играят на игрището King & Bear, проектирано от легендите на PGA Арнолд Палмър и Джак Никлаус. Предизвикателното игрище се намира само на минути от центъра на World Golf Village, където се намира Световната голф зала на славата. Игрището Arthur Hills в The Palencia Club разполага с великолепна клубна къща от 33 000 квадратни фута в допълнение към своите шампионски зелени площи, които покриват 140 акра по протежение на вътрешнобрежния воден път и река Толомато, включително влажни зони, хълмове и зеленина. И друго вълнуващо игрище ви очаква в Royal St. Augustine Golf and Country Club, проектирано от добре известния голф архитект J. Christopher Commins. Игрището от 6 529 ярда е разположено през влажни зони, което наистина осигурява истинско убежище за разходка. Така че се запасете със слънцезащитен крем и се пригответе да прекарате известно време на слънчево открито – в крайна сметка има причина да се нарича Слънчев щат.

Популярна тема