Най-старият град в нацията Св. Августин празнува миналото си с гордост

Съдържание:

Най-старият град в нацията Св. Августин празнува миналото си с гордост
Най-старият град в нацията Св. Августин празнува миналото си с гордост
Anonim

Изглежда, където и да се обърнете, има паметник или забележителност, почитаща испанското наследство и легендарното минало на района.

Големият кръст в Mission de Nombre Dios
Големият кръст в Mission de Nombre Dios

Св. Августин не е наречен "Античният град" напразно. Изглежда, където и да се обърнете, има паметник или забележителност, почитаща испанското наследство и историческото минало на района. И няма по-известна забележителност от легендарния Фонтан на младостта. Най-старият исторически обект на континента от европейското нашествие датира от 1565 г., около 50 години след пристигането на Понсе де Леон.

Атракция в Сейнт Августин

Днес Националният археологически парк „Фонтанът на младостта“разполага с исторически експонати, планетариум и, разбира се, международно търсеният извор. Във внушителния национален паметник Castillo de San Marcos, построен между 1672 и 1695 г., посетителите могат да видят какво е служило предимно като аванпост на Испанската империя, охранявайки Свети Августин и защитавайки морския път за натоварени със съкровища кораби, завръщащи се в Испания. Паркът се състои от най-старата оцеляла крепост в Северна Америка и прилежащите й терени. Миналото оживява чрез набор от програми, включително демонстрации на исторически оръжия и възстановки. За по-спортно настроените, Световната голф зала на славата включва интерактивни експонати, които оживяват играта за големи фенове. Вижте какво е да играете на зелено от 1880 г. или се насладете на откритите изложбени курсове. Има дори IMAX театър на територията, ако децата се раздразнят малко. Млади и стари ще бъдат изумени от менажерията във фермата за алигатори и зоологическия парк. Въпреки че в зоологическата градина има екзотични животни с всякакви форми и размери, най-доброто влечуго, което да посетите, е уместно нареченият Максимо, 15-футов и 3-инчов соленоводен крокодил, който накланя везните с цели 1250 паунда.

За да се отпуснете, направете релаксираща разходка с Victory III, която тръгва от общинското яхтено пристанище Сейнт Августин и обикаля по реката, залива и входа. Капитанът предоставя текущ коментар по време на най-спокойния начин за разглеждане на историческите забележителности на Свети Августин, включително Моста на лъвовете, Кастило де Сан Маркос, Фонтана на младостта и фара Свети Августин.

Популярна тема