Отдих в Топека, Канзас

Отдих в Топека, Канзас
Отдих в Топека, Канзас
Anonim

Има толкова много дефиниции за отдих, колкото и хора, които обичат да релаксират, и Topeka ги покрива всички.

Gage Park
Gage Park

Има толкова много дефиниции за отдих, колкото и хора, които обичат да релаксират, и Topeka ги покрива всички.

За любителите на спорта, които показват ентусиазма си отстрани, Topeka предлага всичко - от хокей до гребане до езда на бикове. Автомобилните състезания са друго популярно събитие за зрители, събиращо тълпи в Heartland Park, където Thunder Hill Speedway може да се похвали с шосейно трасе за Гран при, клубно трасе, шосейно трасе за стандартни коли и рекордна драг писта от четвърт миля.

За гражданите на Топекан, които трябва да се включат в играта обаче, градът предлага редица атлетически програми, включително Олимпийските игри за възрастни в Канзас, заедно с набор от спортни съоръжения, които поддържат дори най-активните спортисти върха на тяхната игра. Близо 70 тенис корта, 5 плувни басейна, повече от 25 игрища за топка и няколко голф игрища са разпръснати из целия град. Парковете и отдихът на окръг Шоуни контролират четири водни центъра, спрей парк и два плувни басейна. Окръгът също поддържа три скейт парка и три голф игрища.

Близкото езеро Shawnee е мястото, където се провежда триатлонът Topeka Tinman Triathlon всеки юни. Shawnee е едно от седемте езера в радиус от 50 мили от Топека, което дава шанс (или седем шанса) на любителите на водата да усъвършенстват своите водни ски, плуване и риболов. Възможностите за къмпинг също изобилстват в близост до езерата и дори в града туристите могат да намерят красиви природни пътеки.

Общо отделът за паркове поддържа повече от 100 парка на обща площ от около 1600 акра.

За парк с допълнителен бонус жителите и посетителите посещават Gage Park. В парка има съоръжения за плуване, волейбол и тенис, но може би това, което привлича повечето хора, е зоопаркът Топека. Любителите на животните могат да наблюдават местообитание на горила отблизо, да шпионират големи котки и да се насладят на пейзажа.

Намирането на начини да се отпуснете или да се подобрите (в зависимост от вашето определение за отдих) не е предизвикателство в Топека. Трудната част е да решите откъде да започнете.

Популярна тема