Най-добрите ресторанти в Блумингтън-Нормал, Илинойс

Съдържание:

Най-добрите ресторанти в Блумингтън-Нормал, Илинойс
Най-добрите ресторанти в Блумингтън-Нормал, Илинойс
Anonim

Фантастични находки за храна точно извън атмосферата на оживения град на Чикаго

Образ
Образ

Хранителната сцена в Bloomington–Normal продължава да печели силна репутация с готвачи, които прилагат изобретателни обрати в традиционните ястия. Жителите и посетителите на този район разполагат с разширяващ се набор от ресторанти, от които да избират. Ето един поглед към някои от най-добрите ресторанти в Блумингтън-Нормал.

Добри напитки

DESTIHL е микропивоварна в центъра на Илинойс, предпочитана със своите всепризнати занаятчийски бири. Като нарастващо изживяване на gastrobrewpub, очаквайте отлични напитки заедно с ръчно подбрани ястия, включително вдъхновени от Америка приложения и малки чинии, пици, бургери, сандвичи, креативни салати и още основни предястия и авторски ястия.

Скътан сред еклектична комбинация от магазини, хотели и университетския кампус, Medici предлага изживяване за хранене на покрива, когато времето е хубаво, както и целогодишни възможности за хранене и напитки, които улесняват излизането и забавлявай се. Забележими нотки на любовта на собственика към дървообработването присъстват в цялото пространство, а цяло дърво дори минава през средата на ресторанта.

Worldwide Flavors

Семейният италиански ресторант Avanti сервира пица и любими италиански ястия от супи до салати и студени и топли сандвичи до паста. Опциите за изпълнение са в полза на заетите ученици и също така доставят.

Известен със своя Gyro бургер и пържени картофи, ресторант The Rock предлага средиземноморски ястия в горната част на Нормал близо до театъра и близо до кампуса на ISU.

Ако имате нужда от пътуване до границата, насладете се на тако, енчилада, безкрайни чипсове и салса и маргарити в Los Potrillo’s. Това място е идеално за евтино добро прекарване, където можете да се наситите.

Вдъхновен от свежите пазарни скари на открито в Азия, Flat Top Grill представя творческа атмосфера и ястия в азиатски фюжън стил. Създайте своя собствена храна от всякакъв избор на протеини, зеленчуци и въглехидрати или изберете от техния внимателно проектиран списък с любими рецепти.

Любими американски

Ако имате нужда от обилна храна, посетете любезния персонал на Meatheads, вашето класическо заведение за бургери, което предлага Coca-Cola Freestyle, където можете да избирате от различни вкусове или да проявите творчество със собствената си смес. Не забравяйте да се насладите на ръчно потопен млечен шейк, преди да си тръгнете.

Кафенета

Ако търсите удобно място, което да посетите с приятели и да се насладите на спокойния шум на местните жители, Garlic Press & Market е идеалното място за учене, зареждане и свързване с другите.

Кафе и десерти

Coffee Hound е специализирано кафене, което си партнира с Alfonzo „Pancho“Granadas и неговата ферма La Loma в Коста Рика за производство на качествени зърна за печене, както и с Kilgus Farmstead, който осигурява местно нехомогенизирано мляко. Магазинът предлага и неизкуствено подсладени сиропи и предлага заместители на мляко без млечни продукти (кокосово, бадемово и соево мляко).

На границата между традиционното и дивото, можете да получите разнообразие от вкусове и лакомства в магазина за сладолед Emack и Bolios. Това няма да е най-евтиният сладолед, но със сигурност ще бъде най-добрият за изживяването.

Популярна тема