Най-горещите клубове в Скотсдейл, Аризона

Съдържание:

Най-горещите клубове в Скотсдейл, Аризона
Най-горещите клубове в Скотсдейл, Аризона
Anonim

Вълнуващият нощен живот на Скотсдейл предлага забавление за цялата тълпа

Жени танцуват в клуб в Скотсдейл, Аризона
Жени танцуват в клуб в Скотсдейл, Аризона

Когато слънцето залезе в Скотсдейл, Аризона, клубовете се нагряват. Нощният живот на Скотсдейл има легендарна репутация сред жителите и посетителите. Необвързани от целия район на Големия Финикс се отправят към Скотсдейл, за да танцуват, пият и да се отпуснат в някои от най-горещите клубове в страната. Ето един поглед към клубовете, които бихте искали да посетите, ако проверявате парти сцената в Скотсдейл. Облечете се, за да впечатлите, и се пригответе да танцувате цяла нощ.

Монетен двор

Монетният двор преди е бил банка и е реновиран, за да напомня за стила на Холивуд Регентство. Централната част на клуба е оригиналната врата на трезора на банката. Диджеите пускат електронна хаус и поп музика, а дансинга винаги е популярен. Ако не искате да се присъедините към тълпата, има кабани в курортен стил и частни зали за хранене и вино за ВИП персони. Монетният двор също има най-големия вътрешен двор в Стария град на Скотсдейл. Има също 30-футов бар, персонализирани LED светлини и специален бар за шампанско в общата тоалетна.

WET Deck

От слънчеви бани през целия ден до плуване през цялата нощ, WET Deck предлага забавление 24 часа в денонощието. Този приказно шикозен клуб е в W Scottsdale извън втория етаж точно над входа. Основната му атракция е отопляем басейн, който се наелектризира през нощта с подводно осветление и музика. Четирите дупки на дъното на басейна позволяват „подло, нахално надникване отдолу“. Wet Deck предлага също кабани, шезлонги и шезлонги. Има 13 частни кабани, които включват телевизор с плосък екран и достъп до интернет. Бар край басейна Sunset Lawn предлага храна и напитки на гостите.

Бевърли

The Beverly е наскоро поет от Тъкър Уудбъри и някога е бил Mabel’s on Main. Този клуб предлага усещане за говорене със своите сепарета от открити тухли и тъфтинг. Наскоро реновираният преден вътрешен двор и вратата на гаража придават усещане за открито и просторно усещане.

AZ88

Разположен точно до Scottsdale Civic Center Mall, AZ88 е минималистичен бар и ресторант. Авангардното артистично усещане събужда любопитството на гостите. Той забавлява редица гости, включително хипстъри в центъра, критици на изкуството от Музея за съвременно изкуство в Скотсдейл и блестящи хора. Менюто изглежда основно, предлагайки бургери, салати и сандвичи, но гостите настояват, че това е „рядко място, където храната е толкова добра, колкото гостите са добре изглеждащи“. Барът предлага класически коктейли, но е известен със своите мартини от 10 унции.

Coach House Tavern

Въпреки че таверната се откроява като противоположност на повечето стилни нощни клубове в Скотсдейл, тя предлага забавления, които гостите харесват от десетилетия. Coach House Tavern е най-старата механа в Скотсдейл, открита през 1959 г. Вътрешният бар има нисък таван, докато вторият бар, отвън, обслужва цялата веранда. Гостите обичат таверната по време на празничния сезон, когато всеки сантиметър е украсен с опаковъчна хартия, коледни лампички и захарни бастунчета.

Популярна тема