SPORTyler насърчава атлетиката в Тайлър, Тексас

Съдържание:

SPORTyler насърчава атлетиката в Тайлър, Тексас
SPORTyler насърчава атлетиката в Тайлър, Тексас
Anonim

SPORTyler подкрепя оживената лекоатлетическа сцена.

Тайлър, Тексас
Тайлър, Тексас

През 2007 г. Tyler Junior College (TJC) беше домакин на Световните серии по бейзбол за младши колежи D-III за първи път. Преди следващия сезон директорът на TJC Athletic Тим Дрейн получи снимка от един от отборите на турнира, показваща неговата тренировъчна фланелка от 2008 г. Две думи, изписани на гърба, привлякоха вниманието му: ДЕСТИНАЦИЯ ТАЙЛЪР.

„Избухна мълния, казва Дрейн. „В този момент знаех, че сме постигнали това, което сме си поставили за цел. Искаха да се върнат. По-голямата част от заслугата е на SPORTyler за тяхното партньорство и гостоприемството, което показаха на нашите гости.“

Върни се, година след година оттогава. Тайлър се превърна в любима дестинация за първенствата на Националната младежка атлетическа асоциация (NJCAA) по бейзбол, футбол за жени и футбол за мъже, с тенис на път през 2016 г. Дрейн е сред многото, които потвърждават ролята на SPORTyler в нарастващата привлекателност на района като домакин, а също и в популяризирането на силата на атлетиката в цялата общност.

Широко разпространеното въздействие на SPORTyler

Основана през 1990 г., SPORTyler е организация с нестопанска цел, която работи под егидата на Съвета за икономическо развитие на Тайлър и Търговската камара на района на Тайлър, в партньорство с града. Нейните усилия се финансират от данъка върху хотелските/мотелските легла.

Освен че идва заедно с TJC и други местни колежи и училища за привличане и домакинство на събития, свързани със спорт, SPORTyler има своя отпечатък върху младежките лиги, турнири и лагери. През 2014 г. започна връчването на годишната награда Ърл Кембъл Тайлър Роуз на най-добрия D1 офанзивен футболен състезател от тексаска гимназия, колеж или младши колеж.

Атлетиката е голяма част от живота на много жители на района и SPORTyler „се стреми да добави гостоприемството на Тайлър към всяко събитие, казва Синди Смоук, която ръководи усилията на организацията като вицепрезидент.

„Предлагаме разнообразие от безплатни услуги, включително съдействие при регистрация, безплатни торбички с екстри, помощ при блокиране на хотелски стаи, брошури, карти и други, казва Smoak. „Отнасяме се към всяко събитие индивидуално и се питаме какво ние като родители или участници бихме се надявали да вземем. Това означава, че обръщаме голямо внимание на детайлите на всяко събитие.

Думата "H"

„Гостоприемството е ключът, подчертава Смок. „Наша работа е да помогнем на организаторите да организират успешно събитие и да гарантираме, че нашите посетители се чувстват добре дошли, че си тръгват със страхотно изживяване и се връщат в Тайлър с още повече събития, защото са си прекарали толкова страхотно.“

Не само администраторите възхваляват SPORTyler; състезатели и треньори също дават висока оценка на групата. Вземете Кристин Рагона, бивша футболистка, която сега работи като помощник-треньор на жените в TJC.

„Когато играх в националния турнир, си спомням, че г-жа Смоук и другите членове на персонала бяха толкова дружелюбни, услужливи и достъпни, казва Рагона. „Сега, като треньор, мога да кажа, че SPORTyler прави всяко събитие изключително специално. Те осигуряват на отборите всичко, от което се нуждаят, за да си прекарат страхотно.”

Гледайки напред, Smoak казва, че SPORTyler ще се стреми да продължи да развива спортния туризъм в Tyler.

„Имаме невероятни съоръжения, ние сме на страхотно място и имаме какво да предложим, казва тя. „Имаме три основни колежа, красиви голф игрища и тенис курсове за младежки и възрастни събития и невероятни училищни системи, които имат места, които могат да се използват за училищни и клубни спортове. Възможностите са неограничени.”

„Гостоприемството е ключът. Нашата работа е да помогнем на организаторите да организират успешно събитие и да гарантираме, че нашите посетители се чувстват добре дошли, че си тръгват със страхотно изживяване и се връщат в Тайлър с още повече събития, защото са си прекарали толкова страхотно.“

Популярна тема