Тупело, MS Опции за отдих

Съдържание:

Тупело, MS Опции за отдих
Тупело, MS Опции за отдих
Anonim

Тупело, MS е страхотно място за отдих на открито, с риболов, голф, тенис и други.

Северна река Мисисипи в Тупело, MS
Северна река Мисисипи в Тупело, MS

Да бъдеш добър спорт е лесно в Tupelo-Lee County. В допълнение към чисто нов воден център, общността разполага с много други първокласни съоръжения за отдих и дейности за жителите, които искат да останат във форма и на върха на играта си.

Тенис

Тенис асоциацията Tupelo спонсорира няколко годишни турнира, одобрени от държавата за играчи от всички възрасти, и кандидатства за субсидии от САЩ. S. Tennis Association за надграждане на програми и съоръжения. Училищата в Тупело също предлагат възможности за тенис за ученици, докато места като тенис кортовете Rob Leake City Park и кънтри клуб Tupelo предоставят приятни места за игра.

Бягане

Бегачите могат да тренират за няколко местни състезания всяка година, включително Tupelo Marathon и 14.2 Miler през септември, спонсорирани от Tupelo Running Club. Клубът също така подкрепя Running With The King 5K по време на годишния Tupelo Elvis Festival и годишно Gum Tree 10K и 2K Fun Run. Районът също е дом на клуба за бягане и колоездене Golden Triangle.

Риболов

По-популярните места за риболов в и около Tupelo включват Elvis Presley Lake, Enid Reservoir, Lake Lamar Bruce, Pickwick Lake, Trace State Park и Waterway Tennessee-Tombigbee. Риболовният регион Тупело е известен със своя крапи, дребноуст и едроуст лаврак, сом и платика.

Голф

Местата за голф в Tupelo включват общественото голф игрище Bel Air с девет дупки, докато членовете могат да се насладят на частния Tupelo Country Club. Предизвикателното обществено игрище Big Oaks с 18 дупки, покрито с бермудска трева, се намира в близкия S altillo.

Disc Golf

Tupelo има активна диск голф сцена, която се състезава на девет игрища в целия район, включително Veterans Park, Thunderchief, Ballard Park, Music Bend, Tombigbee I и II, Ol' Warrior Run, Trace Gold и Tupelo High Училище. Проверете www.tupelodiscgolf.net за подробности относно всички игрища, къде да купите дискове и как да се включите в Tupelo Disc Golf Association, група ентусиасти на диск голф, популяризиращи спорта на местно ниво.

Паркове и почивка

Жителите на Tupelo остават активни и се забавляват в повече от дузина паркове и съоръжения за отдих. Няколко от най-големите са Ballard Park Sportsplex и Veterans Park. Просторният Ballard Park Sportsplex има съоръжения, посветени на бейзбол, футбол и футбол. Разполага с езеро от 3 акра, скейт парк и игрище за диск голф, а също така включва административния офис на парковете и отдиха Tupelo.

Удобства като детска площадка, пътека от четвърт миля, игрище за диск голф и новият воден център Tupelo са част от парка на ветераните. Също така на място има спортен комплекс с четири игрища, пясъчни игрища за волейбол и Мемориал на ветераните, който поздравява военните.

Турнири

Tupelo се утвърди като атрактивна дестинация за спортни турнири, като беше домакин на няколко местни, щатски и регионални събития през последните години. Само през лятото на 2013 г. Tupelo приветства шест турнира по софтбол (както бавни, така и бързи), както и състезание по диск голф и тенис турнир.

Фитнес центрове

Няколко местни фитнес центъра ще ви помогнат да влезете във форма, включително 24-часови операции като Anytime Fitness и SNAP Fitness. Други възможности за избор включват Wellness Center North Mississippi Medical Center, Shanti Yoga и Pure Yoga Tupelo. Също така предоставя добра тренировка и добри моменти The Dance Studio.

Популярна тема