Скейтборд паркове в Wilkesboro, NC

Скейтборд паркове в Wilkesboro, NC
Скейтборд паркове в Wilkesboro, NC
Anonim

Скейтбордистите имат отлични възможности за скейт парк в Wilkesboro, Северна Каролина, включително The Edge Skate Park.

Скейтборд парк North Wilkesboro
Скейтборд парк North Wilkesboro

Скейтбордистите имат отлични възможности да се отдадат на своите вълнуващи маниери в най-съвременните скейт паркове на окръг Уилкс.

Всеки ден двата парка в района, с високо издигнати рампи и халфпайпове, привличат скейтъри от всички възрасти, изпращайки родителите да се състезават в местните магазини за спортни стоки.

В скейтборд парка North Wilkesboro скейтбордистите се наслаждават на среда за „уличен скейт“, пълна с парапети, грайндове, рампи и маса за пикник и пейка, инсталирани изключително за скейтборд.

Разположен в центъра на Smoot Park, сайтът се е превърнал в любимо място за след училище и през лятото за много младежи от района, които също се възползват от обществения басейн на парка и други предложения.

„Скейтбордът е доста голям в момента и деца и родители питаха защо нямаме скейт парк“, казва Нелсън Мартин, директор на парковете и отдих в град Северен Уилксборо. „Децата се пързаляха в центъра на града по тротоарите, стълбите на пощата и църквата и ние искахме да ги привлечем от улиците в по-контролирана атмосфера.“

Публична среща позволи на скейтърите да предоставят информация на градските плановици и, според Мартин, помогна за насърчаване на чувството за собственост сред много от редовните посетители на скейт парка. Повече от $100 000 и множество камиони с цимент по-късно, паркът вече посреща до 100 скейтъри на ден през топлите летни месеци.

„Много от децата наистина се гордеят с парка и се опитват да го защитят“, казва Мартин. „Това им дава къде да отидат и какво да правят, тъй като почти всичко в центъра е забранено за скейтбордисти.“

Любителите на адреналина също намират убежище в The Edge Skate Park, разположен на 1606 Industrial Drive в Wilkesboro. Популярният парк, открит през 2003 г., разполага с четири футови рампи с халфпайп. Проектът беше инвестиция от 120 000 долара за града и кара скейтъри от всички възрасти да карат ролери, скейтборд и велосипеди с подобни на тях ентусиасти на високите скорости.

„Този парк позволи на скейтърите безопасно място да карат кънки далеч от магистралите и успокои собствениците на фирми“, казва Кевин Андерсън, директор на паркове и отдих на окръг Уилкс, имайки предвид загрижеността на собствениците на магазини за техните клиенти, които вървят по тротоарите.

The Edge също е дом на пистата за BMX велосипеди Wilkes County. Пистата от 1 100 фута посреща десетки приключенски ентусиасти на колоезденето всяка седмица и привлича тълпи със седмични съботни вечерни състезания от март до октомври. Публичната писта е една от четирите BMX писти в Северна Каролина, одобрени от Американската велосипедна асоциация.

Открийте повече забавления на открито в Wilkesboro, NC.

Популярна тема