Whippoorwill Academy and Village

Whippoorwill Academy and Village
Whippoorwill Academy and Village
Anonim

Има какво да се види в Whippoorwill Academy and Village в Wilkesboro, Северна Каролина, което предоставя на посетителите по-добро разбиране на историята от 19-ти век.

Whippoorwill Academy and Village в Wilkesboro, NC
Whippoorwill Academy and Village в Wilkesboro, NC

Има много какво да се види в Whippoorwill Academy и Village, като всичко това дава възможност на посетителите на сайта да разберат по-добре историята на 19-ти век.

Интересната атракция във Фъргюсън е собственост и се управлява от Едит Фъргюсън Картър, поклонник на историята, която създава селото, като купува и след това премества редица изоставени исторически сгради в семейната си ферма преди много години. Въпреки че няколкото му стари сгради го правят съвременна атракция, Whippoorwill все още си остава работеща семейна ферма с добитък, три лами и две селскостопански кучета. Спокойната, живописна обстановка също го е превърнала в популярно място за сватби, като много двойки провеждат своите сватби в Параклиса на мира.

Няма входна такса в селото и посетителите предприемат самостоятелна пешеходна обиколка из тази малка общност от миналото. Сред многобройните обекти са училищна сграда с една стая, реплика на хижата на Даниел Буун, музеят Том Дули и художествената галерия Smokehouse.

Има също ковачница, селски магазин и сграда, в която някога се е помещавал затворът на река Ядкин. Други интересни атракции включват селска таверна и стая за тъкане от 1800 г.

Селото работи всяка събота и неделя от 15 до 17 часа. както и през седмицата с уговорка. Затворен е през студените месеци от януари до март. Общината на Фъргюсън е разположена по протежение на магистрала N. C. 268 между Wilkesboro и Lenoir.

Whippoorwill Academy and Village също така празнува ежегоден Ден на Даниел Буун всеки май за семейства, за да се насладят на музика, изкуства и занаяти, храна, разходки със сена, клогери и обиколки. През декември се провежда коледен ден на отворените врати с няколко планирани дейности, включително появата на Дядо Коледа.

Вижте повече история в Wilkesboro, NC.

Популярна тема