Кампанията Keepin' Tyler Rosy укрепва марката на града

Кампанията Keepin' Tyler Rosy укрепва марката на града
Кампанията Keepin' Tyler Rosy укрепва марката на града
Anonim

Кампанията Keepin' Tyler Rosy укрепва идентичността на град Rose Capital.

Тайлър
Тайлър

В Тайлър розата определено все още цъфти. Редовното спиране, за да помирише розите, е просто неизбежна наслада от живота тук. С управлявана от града градина, която може да се похвали с 600 сорта рози сред 32 000 храсти на 14 акра, Общинската розова градина на Тайлър е празник на любимия цъфтеж на града – цвете, което спечели на Тайлър отличието Столица на розата на Америка. В края на краищата повече от половината от доставките на розови храсти в страната се отглеждат в и около Тайлър.

И докато розите със сигурност могат да бъдат намерени цъфтящи в градини и саксии из целия град, царственото цвете също може да бъде намерено пъхнато в фирмените лога, включено в фирмените имена, засадено в средните части на пътя, изрисувано изкусно върху надлези и дори умело вплетени в имената на местно произведени продукти и в елементи от менюто на местните заведения за хранене. Така че, когато Холи Конли, вицепрезидент по маркетинга на Tyler Convention and Vistors Bureau казва: „Розите могат да бъдат намерени НАВСЯКЪДЕ в Тайлър, тя не преувеличава.

Когато градската кампания Keepin' Tyler Rosy стартира през 2009 г. като част от инициативата за растеж на индустрията на Tyler, тя беше наречена не само като почит към ароматната търговска марка на града, но и за генериране на по-силна чувство на гордост от общността и подобряване на туризма в района.

„Не можете да развивате туризъм, без общността да ви подкрепя, така че една от идентифицираните възможности за подпомагане на усилията за увеличаване на туризма беше да се създаде кампания за осведомяване на местната общност, казва Конли.„Keepin’ Tyler Rosy е създаден, за да развие по-голяма общностна гордост и осведоменост сред жителите на Tyler. Това им помага да разберат по-добре активите на общността и как те захранват други усилия за икономическо и инфраструктурно развитие.“

Създаването на тази гордост за родния град се оказа ефективен начин за превръщане на местните жители в най-ентусиазираните мажоретки на града – местни защитници, които не се страхуват да споделят своята розова представа за Тайлър.

Но да можете да направите това изисква малко предни познания. Ето защо градът наскоро стартира своето Keepin’ Tyler Rosy Destination Training, което е целодневно безплатно събитие, на което жителите могат да присъстват, за да научат повече за всичко, което градът предлага. Участниците могат да открият Тайлър на ниво улица, благодарение на обиколки на местни атракции и ресторанти, заедно с екскурзовод, който ги развежда из историята на града. Индивидуалните жители, както и собствениците на фирми и техните служители се насърчават да завършат обучението. След като конкретен бизнес изпрати определен процент през програмата, този бизнес след това се определя като едно от официалните места на Keepin' Tyler Rosy в града – сигурен знак за посетителите, че са попаднали на правилното място за пълна информация за Тайлър.

И когато става дума за запазване на розовия цвят на Тайлър, градът винаги има големи планове в разработка. През лятото на 2015 г. градът ще започне първата фаза от своя генерален план Rose Garden, дългосрочна стратегия, която включва подобрени зони за събиране и събития, интерактивна водна функция и специални градини. Разгръщането на плана ще започне с разширяване на централната градина – дворът на кралицата, който е централен за годишния Фестивал на розата в Тексас – и добавяне на тротоари, съвместими с ADA.

Розите могат да бъдат намерени НАВСЯКЪДЕ в Тайлър.

Популярна тема