Най-добрите места за музика на живо в Индианаполис, IN

Съдържание:

Най-добрите места за музика на живо в Индианаполис, IN
Най-добрите места за музика на живо в Индианаполис, IN
Anonim

Част от голяма група музикални заведения, те се открояват сред най-добрите

Индианаполис, IN
Индианаполис, IN

Музика на живо в Индианаполис, Индиана, се грижи за любителите на музиката с всякакъв вкус. От места за големи представления, които са домакини на най-популярните изпълнители, до барове за гмуркане, които слушат джаз, Индианаполис предлага близо 20 места, където да гледате шоу. Любителите на музиката може дори да помислят да потърсят къщи в Индианаполис, след като разгледат звуковата сцена на този град. Ето шест от най-добрите места за музика на живо, които не можете да пропуснете (по азбучен ред):

Джаз клуб Chatterbox

Винаги жив и местен, Chatterbox е домакин на джаз изпълнители повече от 31 години. Този малък, интимен бар за гмуркане предлага места за сядане на закрито и на открито, безплатни джаз представления от неделя до четвъртък и избрано меню за храна. Отзивите на Yelp го хвалят като страхотно място за разпускане и разходка и мнозина бързо отбелязват, че не е ресторант. Редовните посетители също се възхищават на достъпните цени на напитките. Намира се в сърцето на Mass Ave. Arts, Independent Restaurant & Theatre District и има такса за покритие от $7 в петък и събота вечер, но през останалата част от седмицата посетителите могат просто да дадат бакшиш на групата вместо таксата.

Моравина в щатския парк White River

Това средно голямо място за музика на живо празнува своя 12-ти концертен сезон през 2015 г. и е домакин на музикални изпълнения като Third Eye Blind и Ben Harper and the Innocent Criminals. Мястото се намира в щатския парк White River, който също е дом на зоопарка в Индианаполис. Оценени като Топ 100 места на открито чрез Pollstar, музикалните фенове се възхищават на гледките към центъра и естествената зеленина, както и на безплатните столове и местните камиони за храна и продавачи. Всички представления са дъжд или греене, а поляната побира около 6 000 гости, което я прави най-доброто място за концерт в топло време.

Klipsch Music Center

Голямото татко място в града е Klipsch, което може да побере до 24 000 души и е най-голямото място за музика на открито в района на Индианаполис. Както се очакваше, големи имена обикновено изпълняват в амфитеатъра, който работи от 1989 г. насам. Най-популярните изпълнители и фестивали в центъра включват Ozzfest, Vans Warped Tour, Family Values Tour, Phish, който е свирил на сцената 25 пъти, и лятото на 2015 г. включва Кели Кларксън и Кид Рок. Посетителите на концерта могат да изберат да седнат на поляната (общ вход) или на място в павилиона. Присъстващите вероятно ще присъстват на много представления тук, някои над 20, а продавачите и доброто настроение правят това страхотна парти атмосфера.

Радио Радио

Много музикални ентусиасти обичат да бъдат първите, които откриват добра група сред приятели. Радио Радио е мястото да направите точно това. Разположено на Fountain Square, това интимно място се грижи за по-инди тълпата. С първокласна звукова система и навиващ се бар, мястото приветства както най-добрите изпълнители, така и начинаещите. Това място за непушачи е отворено само за посетители на 21 и повече години и има бар с пълно обслужване. Редовните посетители приписват на бара лесно паркиране, интимност и приятелско отношение, достъпни цени на билетите и като идеално място за почивка след дълга седмица.

The Rathskeller

Известно с приятелското си настроение и красива селекция от бира, това място в немски стил е домакин на музика на живо от сряда до събота и някои недели. Най-старият ресторант в града, работещ от 1894 г., сервира класическа немска храна, заедно с продукти на по-високи цени, като филе миньон. Rathskeller е разделен на три секции: вътрешна, изискана трапезария; Бар Keller, който предлага селекция от повече от 60 бири; и The Biergarten, бар с пълно обслужване, разположен отвън. Музикалните гости включват всичко от полка до рок оркестър, а посетителите ще се насладят особено на архитектурата, тъй като се помещава в сграда Athenaeum от 19-ти век в центъра на Индианаполис.

Slippery Noodle Inn

Също разположен в центъра, Slippery Noodle претендира за най-стария бар в Индианаполис, създаден през 1850 г. Този блус бар има две сцени и много посетители хвалят съставите, независимо кои са те или коя вечер те отиват. Това е най-доброто място за късно вечер, което е домакин на блус на живо седем вечери в седмицата след 8:30 и посреща хора под 18 години преди 20:00. Менюто се състои от всичко - от закуски и бургери до супа и салата, а Slippery е известен и с това, че привлича знаменитости като Патрик Демпси и Джими Фалън, заедно с десетки други.

Открийте още страхотни атракции в Индианаполис, включително търговски дестинации, зоологическата градина на града и исторически парк.

Популярна тема