7 забавни неща за правене в Уилмингтън, Делавер

Съдържание:

7 забавни неща за правене в Уилмингтън, Делавер
7 забавни неща за правене в Уилмингтън, Делавер
Anonim

Лесно е да намерите атракции, нощен живот и други неща за деца в Уилмингтън

Уилмингтън
Уилмингтън

Най-големият град в щата Делауеър, Уилмингтън, предоставя на жителите си широк спектър от възможности за забавление. Независимо дали посещавате Уилмингтън или обмисляте преместване там, можете да сте сигурни, че няма да ви свършат нещата за вършене. Културните забележителности на града, страхотните ресторанти и приветливите паркове карат много посетители да търсят къщи в Уилмингтън. Ето един поглед към нашите седем най-добри неща за правене в Уилмингтън.

Групи брънчове

Бранчовете в Уилмингтън и неделните брънчове вървят заедно като нож и вилица, с места като Deerfield, където се предлага храна на шведска маса, докато Home Grown Cafe предлага продукти като веган хашиш от чили. Други горещи точки включват Chelsea Tavern, La Fia Market Bistro и Buckley’s Tavern, които ще намалят храната ви наполовина, ако носите пижама на неделния брънч.

Музикални фестивали

Riverfront Blues Festival е тридневно музикално тържество, което се провежда всеки август в Tubman-Garrett Riverfront Park, а Clifford Brown Jazz Festival се провежда на открито за една седмица всяко лято на Rodney Square в Wilmington. Народният фестивал е реге и световно бийт събитие, което се провежда на брега на река Уилмингтън всяко лято като годишна почит към Боб Марли, който някога е живял в Уилмингтън.

Bellevue State Park

Ентусиасти на открито, радвайте се. Bellevue State Park предлага разнообразие от възможности за отдих като ходене, джогинг, колоездене, планинско колоездене и пешеходен туризъм. Риболовно езерце за улавяне и пускане е зарибено с лаврак и сом, а любителите на тениса имат достъп до осем външни корта с глина. Летните тематични лагери са достъпни за деца, а вечерните концерти се провеждат от юни до август в Bandshell. Някои училища в Уилмингтън организират екскурзии до парка през пролетта и есента.

Нощен живот

В Уилмингтън процъфтява развлекателна сцена, където купонджиите могат да посещават често места като Oddity Bar и Nomad Bar, за да слушат групи на живо. Kooma Delaware е танцов клуб, който привлича хора от всички възрасти, а популярно нощно място за фенове на флипер и аркадни игри е 1984, което включва няколко крафт бири и внос. За гладни нощни тълпи клиентите могат да поръчат пресни морски дарове в Big Fish Grill на крайбрежната улица заедно с Joe’s Crab Shack.

Открийте Market Street

Централния район на Уилмингтън получи признания за проходимостта си, така че паркирайте колата си в един от гаражите близо до хотел DuPont и направете живописна обиколка по Market Street. По пътя има няколко ресторанта, специализирани магазини и театри, както и обновен район LoMa (Долен пазар).

Wilmington Blue Rocks

Blue Rocks играят бейзбол на стадион Daniel S. Frawley и са филиал на второстепенната лига от клас А на Kansas City Royals. Повече от 100 играчи на Blue Rocks са напреднали до висшите лиги и отборът има три талисмана – Роки Блувинкъл, г-н Селири (празнува всяко бягане) и Ръбъл, гигантска синя скала.

Wilmington Riverfront

The Riverfront е подходящ за семейства район с няколко атракции, насочени към деца, включително Детски музей в Делауеър, който включва десетки интерактивни експонати. Също така към младежите са насочени старият ветроходен кораб Kalmar Nyckel, Центърът за екологично образование DuPont и зоопаркът Brandywine, който посреща 80 000 посетители годишно.

Популярна тема