Най-добрите срещи в колежа в College Station, Тексас

Съдържание:

Най-добрите срещи в колежа в College Station, Тексас
Най-добрите срещи в колежа в College Station, Тексас
Anonim

Където тълпата от колежа виси в College Station

Гинес
Гинес

Вече ви дадохме 8 причини да се преместите в College Station. Ето още един.

Като колежански град, College Station предлага разнообразие от страхотни места за срещи за студенти от Тексас A&M, както и за дългогодишни жители. Aggieland не разочарова, от уникални барове до сензационни ресторанти, студентите се радват на множество места за излизане всеки ден от седмицата. Така че, ако идеята ви за възможности за отдих в College Station включва танци в клуба или хвърляне на студени напитки, ще искате да погледнете по-долу. Тези готини срещи са една от многото причини, поради които College Station попада в списъка ни с „Най-добрите колежански градове“много пъти. Ето трите най-добри колежански свърталища на College Station:

Ураганът Хари

Hurricane Harry’s е супер популярен бар за студенти в College Station. Студентите отиват да пият, танцуват и просто да се мотаят, и обичат „атмосферата на кънтри бара“. Има два дансинга, които винаги са препълнени. Събитията с музика на живо винаги радват тълпата и е известно, че редовният диджей свири военния химн на Aggie. Студентите казват, че това е не само страхотно място за концерти, но е популярно дори през делничните вечери. Harry също така се намира удобно на College Avenue и неговите евтини цени определено са подходящи за студентски бюджет.

O’Bannon’s Taphouse

O’Bannon’s Taphouse се рекламира като „много повече от бар, който твърди, че „обслужва всеки аспект от това социално изживяване“. Пъбът предлага 75 от най-добрите ейлове и лагери в света. Студентите идват в O’Bannon, откакто отвори врати през 2005 г. Този пъб е най-популярен по време на вечери с игри, но има и натоварени вечери с караоке и вечери с пинта на половин цена. Студенти, които предполагаме, че са над 21 години, казват, че О’Банън е помогнал да започнат тяхното „пътешествие към бирения снобизъм. O’Bannon’s е страхотно място за излизане и общуване всяка вечер от седмицата.

Fuego Tortilla Grill

Студентите често посещават Fuego Tortilla Grill за страхотни текс-мексиканци. Отворен денонощно, ресторантът е най-популярен през нощта. Fuego не е просто стандартен мексикански ресторант. Менюто им предлага автентична мексиканска храна с бавно приготвени меса и домашно приготвени тортили. Техните пухкави такос са най-популярните елементи от менюто и студентите твърдят, че си заслужават цената. Студентите също се възхищават на свежия салса бар, който има тонове опции, включително мариновани краставици. Студентите оценяват бързото и любезно обслужване, като се хранят в или в заведението.

Популярна тема