Звуците на Нешвил удрят акорд в Music City

Съдържание:

Звуците на Нешвил удрят акорд в Music City
Звуците на Нешвил удрят акорд в Music City
Anonim

Бейзболният отбор от Малката лига разкрива нов стадион

Nashville Sounds играят на новия си стадион First Tennessee Park
Nashville Sounds играят на новия си стадион First Tennessee Park

The Nashville Sounds, бейзболен отбор от второстепенна лига, е основно спортно събитие в Music City от 1978 г. насам. Преди да се премести в новия First Tennessee Park на стойност 75 милиона долара в центъра, Sounds играе домашни бейзболни мачове в Стадион Хершел Гриър. Новият стадион беше открит на 17 април 2015 г., като отборът победи Колорадо Спрингс Скай Сокс с 3-2.

Клубът с топка Нешвил се състезава в Лигата на Тихоокеанското крайбрежие и наскоро стана филиал на Тройната А второстепенна лига на Оукланд Атлетикс. The Sounds са кръстени на дългогодишната връзка на Нашвил с музикалната индустрия и са сред най-добрите атракции в Нешвил. Таблото на отбора е оформено като китара и се е превърнало в емблематична част от силуета на Нешвил.

First Tennessee Park

Новият стадион разполага с места за 10 000, заедно с места за тревни площи и повечето наблюдатели казват, че паркът има вид на висшата лига. Зрителите имат изглед към силуета на центъра на Нешвил отвъд централното поле, докато етажните имоти отвъд лявото поле (а ла Wrigley Field) позволяват на съседите да гледат бейзболното действие от балконите си.

Играта разполага с естествено тревно игрище, както и голяма зона за игри, където зрителите могат да гледат играта, докато купуват отстъпки. Освен това има ленти както в дясното, така и в лявото поле, заедно с голямо видео табло с форма на китара в дясното централно поле. Държавен паркинг-гараж е в процес на изграждане и ще бъде на разположение на посетителите през 2016 г.

Местоположение

First Tennessee Park се намира в северната част на Нешвил, близо до улица Jefferson Street в квартал Sulphur Dell, където някога е бил бейзболен стадион от 1870-1963 г., който е приютявал отбора от второстепенната лига Nashville Vols на Южната асоциация. Кметът на Нешвил, Карл Дийн, казва, че откриването на новото игрище в крайна сметка ще осигури голямо възраждане на квартал Sulphur Dell, с повече от 25 бизнес и строителни проекта, планирани за района.

Възпитаници на Sounds

Общо 25 мениджъри и повече от 1000 играчи са носили униформата на Nashville Sounds, а тези, които напреднаха до висшата лига, включват Стив Балбони, Райън Браун, Нелсън Круз, Принс Фийлдър, Отис Никсън, Дон Матингли и Бък Шоуолтър. The Sounds имат еднообразна цветова гама от червено, черно, платинено сребристо и бяло, а отборът в момента има договор с Оукланд от 2015 г. до 2018 г.

Промоции

Цените на билетите за един мач в игрите на Sounds варират от $10 до $40, а екипът планира множество промоции през целия си бейзболен сезон, който продължава от април до септември. Има 14 вечери с фойерверки и 35 промоционални игри, включително популярни Throwback четвъртъци, където феновете могат да купуват избрана бира и безалкохолни напитки за $2 през цялата нощ.

Освен това Sounds са били домакини на случайни християнски промоции на Faith Night от 2002 г. насам, включващи концерти преди играта на изпълнители като Jars of Clay, Hawk Nelson и Matthew West. В исторически план Faith Nights са били сред 10-те най-посещавани Sounds игри всеки сезон, а промоциите включват и главичка – първите 2000 присъстващи фенове получават главичка като ангел, Мария или Йосиф.

Популярна тема