Най-добрите пивоварни в Оукланд, Калифорния

Съдържание:

Най-добрите пивоварни в Оукланд, Калифорния
Най-добрите пивоварни в Оукланд, Калифорния
Anonim

Пивоварните в Оукланд, Калифорния владеят занаята си

Барман в Beer Revolution в Оукланд, Калифорния, налива няколко пинта
Барман в Beer Revolution в Оукланд, Калифорния, налива няколко пинта

Оукланд, Калифорния, се радваше на стабилна бирена индустрия от края на ерата на златната треска до забраната. Производството на бира намаля, когато пивото за масовия пазар стана норма през 60-те години. Сега, благодарение на шепа креативни пивовари, запалени по родния си град и хмел, Оукланд преживява възраждане на бирата. Ето някои от най-добрите предложения в Оукланд, както и няколко бирени кръчми, които си заслужават да бъдат посетени поради богатото им меню от трудни за намиране бира. Наздраве!

Pacific Coast Brewing

Резерв в Стария Оукланд, открит през 1988 г., когато беше една от малкото игри в града, Pacific Coast Brewing е удобен ресторант и пивоварна, която подхожда както на семейства, така и на приятели. Пивоварната предлага 24 наливни селекции, до 10 от които собствени. Опитайте техния изключително мрачен Левиатан или Bba Sour Cherry Mermaid’s Revenge, бирата, която пивоварът иска да бъде сервирана на погребението му. Менюто предлага стандартен микс от пържени неща, сандвичи и рибни такоси с бира.

Пивоварна за гмуркащи кучета

Не само можете да пиете бира от един от 30-те крана на Diving Do, но можете и да си направите своя собствена. Биреният бар, пивоварната и мястото за приготвяне на бира в Uptown на Оукланд предоставят опции за „направи си сам“за тези, които искат да се справят с хмела. Менюто включва занаятчийски бири от Калифорния, Орегон, Източното крайбрежие и Луизиана. Те не сервират храна, но малкото място ще ви позволи да внесете храна от близките заведения. Внимавайте и за случайни изскачащи кухни.

Пивоварна Linden Street

Linden Street Brewery беше първата производствена пивоварна, която дойде в Оукланд от десетилетия. Преливаща от гордост в Оукланд, малката пивоварна произвежда 3000 барела годишно, използвайки местен хмел, лагерна мая и вносен малц. Linden Street може да се намери в избрани ресторанти около East Bay, както и в собствената му зала за дегустации. Отбийте се през уикенда следобед между обяд и 17 часа. за да опитате Urban People’s Common Lager, местен фаворит, или Burning Oak Black Lager, който е по-мек, отколкото подсказва името му.

Ale Industries

Ale Industries работи устойчиво. Когато собствениците оставят бирите си в местните ресторанти, те често си тръгват с вани с използвано растително масло, което използват в своите камиони за доставка и бойлер. Малката дегустационна зала предлага най-малко четири вътрешни бири, включително East Bay IPA, Rye’d Piper и, ако сезонът позволява, Spring Fling. Разположен близо до Fruitvale BART, Fermentation Factory включва джаз на живо понякога и храна от камион за храна, паркиран отвън.

Независима пивоварна компания

Това място сервира разнообразие от бира под името Oakland Brewing Company. През уикендите, в ограничени часове, гостите могат да опитат ягодово русо, пикантна варя, наречена Revolution Red, стаут, IPA и други. Спокойното място е удобно както за кучета, така и за хора. Доведете приятелите си, играйте на настолна игра и опитайте най-новата пивоварна в Оукланд.

Woods Bar & Brewery

Сравнително новодошъл в оживената барова сцена на Оукланд, Woods Beer Co. предлага домашно произведени бири, няколко кранове за гости и емпанади от любимия El Porteno в Сан Франциско. Уудс е най-известен с MateVeza, IPA, направен с йерба мате. Занаятчийската пивоварна сервира също блондинка и пшенична бира. Чистият, модерен декор придава на бара по-престижно усещане; местоположението му е идеално за питие преди шоу в Fox Theatre.

Faction

Едно от най-вълнуващите допълнения към Alameda от години, Faction предлага иновативни подходи към IPA, Pale Ale и други напитки. Неговото 2 Hop Pale е охмелено с Lemondrop и Amarillo, докато WheatWine е сварено с пшеница и светли малцове. Направете кратка обиколка на пивоварната вътре, но се насладете на бирата си на външния двор, където има чист въздух, повече места за сядане и по-малко шум. Камионите за храна паркират във Faction в петък. Бъдете нащрек за барбекюта и други специални събития.

Trapist

Моделиран след стар белгийски пъб и се помещава във викторианска сграда от 1870-те години в Стария Оукланд, Trappist сервира дълъг списък от трудни за намиране белгийски ейлове и американски микропива наливни и повече от 100 бутилки. По-просторната задна лента има различен избор от тъмната, уютна предна лента. Който и да изберете, барманът ще налее правилно бирата ви в подходящата чаша. Минималистичното меню предлага сирена, колбаси и други хапки, които вървят добре с бира.[Снимка от Colin Burke McClure]

Бирена революция

Наричан галено Beer Rev, това, което липсва на този бирен бар/магазин за бутилки, компенсира със селекцията. Малкият тесен бар предлага 50 въртящи се крана, които могат да включват всичко от Hoparillo triple IPA, Dust Bowl Pilsener или Caldera Mogli Barrel Aged Porter от Ашланд, Орегон. Охладителите предлагат повече от 100 бутилки за пиене в бара или у дома. Отпуснете се на открития вътрешен двор с бургер от Annex Burger в съседство.

Brotzeit Boathaus & Biergarten

Разположен на брега на Оукланд в ничия земя отвъд площад Джак Лондон, зад мотел Homewood Suites, Brotzeit, както подсказва името, има усещането за немска бирария. Пиенето и храненето на открито е задължително, с изглед към брега на открито или на закрито зад стъклена стена. Около 30-те наливни бири падат силно върху трудни за намиране немски разновидности, като в тях се смесват няколко белгийски и местни бира. Сдвоете този Dunkel с наденица, бургер или риба и чипс. [Снимката е предоставена с любезното съдействие на Brotzeit Boathaus &Biergarten]

Популярна тема