Болниците Виктор Вали, Калифорния поддържат общността и икономиката здрави

Съдържание:

Болниците Виктор Вали, Калифорния поддържат общността и икономиката здрави
Болниците Виктор Вали, Калифорния поддържат общността и икономиката здрави
Anonim

С три големи медицински центъра, предлагащи широка гама от първични и специализирани услуги, жителите на Виктор Вали могат да получат осигурен достъп до най-високо качество на грижите в собствения си двор.

Образ
Образ

Когато става въпрос за здравеопазване, жителите на долината Виктор могат да очакват авангардни грижи и нарастващ списък от услуги, за да отговорят на нуждите си близо до дома, благодарение на продължаващия растеж сред трите основни здравни заведения в региона - доставчици на грижи – Глобален медицински център Victor Valley, болница Desert Valley и St. Йосиф Здраве, Св. Мария.

„Качеството на живот често започва със здравето; Трудно е да се наслаждавате на нещата около вас, ако страдате от предотвратимо заболяване“, казва Райън Ор, директор по комуникации и маркетинг за St. Joseph He alth, St. Mary. „Достъпът до качествено здравеопазване е равен на значението на добрите държавни училища и ниските нива на престъпност, когато семействата искат да се установят на ново място.“

Ставаме по-силни всеки ден

Св. Joseph He alth, St. Mary се ангажира да се справи с хронични заболявания, като диабет, сърдечни заболявания и детско затлъстяване, които пречат на жителите да постигнат оптимално здраве. Диабетният образователен център на болницата, например, е призната от Американската диабетна асоциация образователна програма за самоконтрол, която инструктира пациентите относно храненето, упражненията, лекарствата и проблемите с психичното здраве, които могат да възникнат от състоянието. St. Joseph He alth, St. Mary също предлага обществени клиники и прожекции и си партнира с общински организации за разработване на семейно ориентирани фитнес събития.

През следващите пет години медицинската група планира да инвестира $288 милиона, за да определи бъдещето на качественото здравеопазване в долината Виктор за следващите поколения. Тези инвестиции включват нови съоръжения за спешна помощ, център за амбулаторна диагностика и нов кампус Victorville Oasis, който е планиран да предлага няколко извънболнични услуги.

„Нашата декларация за мисията специално отчита повишаването на здравния профил на региона на Виктор Вали, което би отчитало използването на ресурсите възможно най-отговорно, за да поддържаме нашите жители здрави“, казва Ор. „Ще продължим да правим необходимото, за да отговорим на изискванията на нашите жители, като същевременно предоставяме най-доброто качество на грижите във Високата пустиня и долината Виктор.“

Heart Smart Services

Сърдечните заболявания са нарастваща загриженост за застаряващото население и центърът за сърдечни и сърдечни грижи в болница Desert Valley обединява екип от най-добрите кардиолози, сърдечни и съдови хирурзи и интервенционални рентгенолози в региона с най-съвременно оборудване за профилактика и лечение на редица сърдечно-съдови заболявания и състояния. Центърът е специализиран в сърдечна хирургия, роботизирани торакални процедури, възстановяване на клапи и лечение на предсърдно мъждене, наред с други процедури.

Откакто стана част от медицинската група KPC Global, Глобалният медицински център Victor Valley (VVGMC) разшири услугите си за жителите чрез сродни заведения, за да включи бариатрична хирургия и ортопедичен и гръбначен институт. Медицинският център – единствената болница в региона, напълно акредитирана както от Програмата за акредитация на здравни заведения, така и от Съвместната комисия – също планира да отвори нов център за спешна помощ във Викторвил, както и да добави рехабилитационни услуги и допълнителни ортопедични и неврологични услуги към своя Кампус Викторвил.

За да поеме нарастващ брой пациенти, Kaiser Permanente откри ново медицинско заведение с площ от 8 700 квадратни фута във Викторвил, в което работят девет лекари, специалисти по семейна и педиатрична медицина, вътрешни болести, алергии и физикални терапия.

Насърчаване на здравословна икономика

Растежът на услугите отразява растежа на населението в региона, казва Ловела Съливан, маркетинг директор на Victor Valley Global Medical Center. През последните две години болницата VVGMC почти удвои базата си от служители от около 440 на повече от 730, което също има положително въздействие върху икономиката на региона, отбелязва Съливан. Ор също подчертава връзката между растежа в Сейнт Джоузеф, Сейнт Мери и растежа на местната икономика.

„Като най-големият частен работодател във Високата пустиня, тези начинания ще продължат да създават икономически възможности за професионалисти, които искат да пробият в областта на медицината“, казва той. „Продължаваме да използваме местни доставчици на всяка възможна стъпка и ще продължим да поддържаме същата стабилност в района, част от който St. Mary е от 1956 г., през което време населението на долината Виктор се е увеличило повече от четири пъти.“

Както отбелязва Съливан, „здравата болница е здрава общност е здрава икономика.“

Популярна тема