Проекти за магистрали повишават репутацията на долината Виктор, Калифорния като основен център

Съдържание:

Проекти за магистрали повишават репутацията на долината Виктор, Калифорния като основен център
Проекти за магистрали повишават репутацията на долината Виктор, Калифорния като основен център
Anonim

Няколко големи проекта за подобряване на магистрали биха могли да издигнат долината Виктор като основен транспортен център на Запада.

Образ
Образ

Регионът на долината Виктор е в разгара на трансформация, която може да го постави на картата като основен транспортен център. С магистрали като Interstate 15, U. S. Route 395 и State Route 18, минаващи през района, компаниите, доставящи стоки от долината Виктор, са на един ден с кола до ключови западни пазари, както и до Канада и Мексико. Железопътният и въздушният достъп също са изобилни тук.

Две железопътни линии от клас I, Union Pacific и BNSF, минават през района и местоположението предлага лесен достъп до основните летища в Южна Калифорния. Логистичното летище и логистичният център на Южна Калифорния с площ от 5 000 акра в комплекса за глобален достъп на Victorville осигурява достъп от световна класа за въздушни товари и търговски и индустриални възможности, конкурентни с всяка част на нацията, а плановете включват железопътен бизнес парк наблизо. Работи се по няколко подобрения на магистрали, които ще подобрят репутацията на региона като транспортен и логистичен център.

„Имаме огромни предимства в географско отношение“, казва Майк Подеграц, градски управител на Hesperia. „С много текущи и планирани подобрения на магистрали, това ще направи нашия регион още по-привлекателен за бизнеса и ще намали времето за пътуване за тези, които идват и отиват във Високата пустиня.“

Проекти за магистрали за подобряване на потока, достъпа

Няколко от тези проекти се фокусират върху подобряването на трафика в и извън региона. Проектът Ranchero Road Interchange в Hesperia ще свърже основните пътища с I-15 с пълен набор от услуги. Пътят се състои от три преминаващи ленти във всяка посока, заедно с допълнителни ленти за завиване при връзките на рампата на магистралата. Проектът Yucca Loma Bridge, едно от най-очакваните усилия за подобряване на пътя, ще свърже Yucca Loma Road в Apple Valley с Green Tree Boulevard във Викторвил. Мостът ще прехвърли река Мохаве и железопътните линии на BNSF, осигурявайки по-добър достъп изток-запад до региона.

Наскоро завършен възел на I-15 във Викторвил подобри както жилищния, така и бизнес достъпа, както и цялостното функциониране на магистралата. Очаква се възелът Devore на стойност 324 милиона долара по I-15 на южния вход на долината Виктор да намали значително задръстванията и инцидентите, като същевременно подобри работата на магистралата. Подобренията включват добавени ленти за камиони за по-ефективно придвижване на товари по този силно натоварен възел, който е повлиян от движението на товари, превозни средства за отдих и пътуващи до работното място. Преминавайки през прохода Cajon, тази магистрала е един от трите маршрута към и извън Южна Калифорния. Освен че служи като основен коридор за придвижване на стоки до ключови пазари, той е пътят към дестинации за отдих, като Лас Вегас и река Колорадо.

„Тези проекти ще помогнат за създаването на работни места и ще доведат до икономическа експанзия в долината Виктор и Южна Калифорния,” казва Тим Уоткинс, ръководител на законодателните и обществени въпроси за асоциираните правителства на Сан Бернардино. „Това е един от основните коридори за движение на стоки в нацията. Ние сме изключително развълнувани да влагаме този вид инвестиции в региона.“

Планове за коридор във висока пустиня

Вълнуващ бъдещ проект, който значително ще облагодетелства региона, е High Desert Corridor, който ще свърже Долината на антилопите в окръг Лос Анджелис с долината Виктор. Целта на HDC е да подобри мобилността изток-запад в района на високата пустиня в Южна Калифорния. В допълнение към магистралата с коридор от 65 мили се обмислят и високоскоростна железопътна връзка и велосипедна алея. Стойността на проекта се оценява на между 3 и 5 милиарда долара, а строителството се очаква да продължи няколко години.

„Коридорът във високата пустиня би бил огромно, добро подобрение за региона“, казва Брад Милър, инженер от град Apple Valley.

Повечето стоки, които се движат от пристанищата на Южна Калифорния, трябва да минават през I-15, казва Милър, и коридорът ще създаде по-ефективен маршрут изток-запад.

„Изграждането на HDC подтикна редица компании да гледат на региона на Виктор Вали като на логична база за своите стоки“, казва Милър, отбелязвайки, че индустриалните паркове и наличната земя в региона са лесно достъпни за тях. В допълнение към огромното създаване на работни места, HDC ще осигури по-ефективен и бърз начин за пътуващите да влизат и излизат от долината Виктор за работа.

Вижте логистичните предимства на Victor Valley.

Популярна тема