Виктор Вали, Калифорния: Магнит за производство

Съдържание:

Виктор Вали, Калифорния: Магнит за производство
Виктор Вали, Калифорния: Магнит за производство
Anonim

С големи ползи за бизнеса, отлично местоположение и много повече, производителите намират района на Виктор Вали по свой вкус.

Образ
Образ

Производителите се чувстват като у дома си в долината Виктор. Опериращите в региона се радват на благоприятни за бизнеса разходи и стимули, близост и транспортни връзки със западните пазари, отлични програми за обучение на работната сила и достатъчно пространство за растеж. Някои от най-големите имена в корпоративна Америка управляват производствени съоръжения в района.

Южният логистичен център на Викторвил с площ от 2 500 акра, част от развитието на Global Access на логистичното летище в Южна Калифорния, помещава заводи за Dr Pepper Snapple Group, Plastipak Packaging, Inc. и United Furniture Industries, до назови няколко. Градският индустриален парк Foxborough Industrial Park с площ от 233 акра, обслужван от железопътен транспорт, е дом на дейността на производителя на изцяло натурална храна за домашни любимци Nutro Products и Church & Dwight, чиито продукти включват перилен препарат и котешка тоалетна за марките Arm & Hammer. Разположен на по-малко от 100 мили от Лос Анджелис, долината Виктор е логистичен център между Калифорния, Невада и Аризона, осигуряващ навременна доставка на големи продукти по магистрала, железопътен и въздушен транспорт. Сближаването на главните магистрали като Interstate 15, U. S. 395 и State Route 18 го прави фокусна точка за дистрибуция за фирми като Goodyear Tire & Rubber, Mars Chocolate, Red Bull, Newell Rubbermaid, ConAgra Foods, TruBlu Logistics и Walmart.

Добре дошли производители

Apple Valley е друга бързо развиваща се общност за производство.

„Откриваме, че тези компании, които са се преместили тук, се радват на успех и се разрастват“, казва Орландо Асеведо, мениджър икономическо развитие на град Apple Valley.

Фирмите са се възползвали от програми за развитие на работната сила в рамките на съществуващи компании и регионални колежи, казва Асеведо. Той отбелязва, че регионът полага съгласувани усилия за набиране на компании, които са доставчици на продукти от второ и трето ниво на големи компании в Южна Калифорния и другаде. Apple Valley и близките общности също приветстват нови бизнеси чрез рационализиране на процесите за издаване на разрешителни, които намаляват времето, необходимо на една компания да започне дейност.

„Имаме предимството на големи парцели земя, достъпен начин на живот и чист въздух,“казва Стив Ланцбергер, директор по икономическото развитие на град Хесперия.

Всички общности във Виктор Вали имат специално пространство за индустриални паркове за бъдещ растеж. Apple Valley има летищен бизнес парк от 2800 акра в непосредствена близост до летище Apple Valley и се намира на по-малко от 5 мили от I-15. Хесперия е дом на индустриален железопътен парк, който свързва производителите с главната железопътна линия BNSF. Град Аделанто разработи няколко индустриални парка, които са готови за незабавно преместване на производители и логистични фирми.

„Ние сме благоприятна за бизнеса общност с атрактивни удобства за качество на живот“, казва градският управител Джеймс Харт. „Имаме голямо количество незастроена земя и това ни прави привлекателни за компании, които се борят да растат в пренаселени райони.“

Устойчивото развитие е ключова цел на градостроителите в региона. Adelanto работи в тясно сътрудничество с Southern California Edison за енергоспестяване и това партньорство се разшири до всички общности на Виктор Вали в това, което сега е известно като Партньорство за регионални енергийни лидери във Висока пустиня.

Ниските разходи, високото качество на живот привличат малки фирми

Заедно с компаниите от Fortune 500, долината Виктор е привлекателна и за малките до средни производители. Районът е разсадник за малки, предприемачески магазини, търсещи бизнес местоположение с по-ниска цена и високо качество на живот. Производители като DMI Victory Builders, Scott Turbon Mixer и Northwest Pipe Company са само няколко примера за по-малки фирми, които процъфтяват тук. DMI се премести в съоръжение от 45 000 квадратни фута в Аделанто през 2009 г., след като надрасна пространството си в голяма градска зона. Компанията проектира и изгражда персонализирани архитектурни материали, включително инсталации за формоване от фибростъкло, за ресторанти, търговски центрове, хотели и др. Неговата работа украсява сгради от масивни казина на Лас Вегас Стрип до ресторанти, управлявани от The Cheesecake Factory в цялата страна.

„Търсехме да растем и Adelanto и района на High Desert ни дадоха тази възможност,“казва Бони Папас, корпоративен секретар на DMI, като отбелязва, че компанията вече се стреми да добави повече пространство към неговата работа.

„Когато се преместихме тук, 33 от нашите 35 служители по това време успяха да се преместят с нас поради по-достъпните жилища и разходите за живот тук“, казва Папас. „Тъй като вършим много работа в Лос Анджелис и Лас Вегас, това местоположение е идеално.“

Прочетете за процъфтяващия бизнес климат на Victor Valley.

Популярна тема